Levirora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demek istediğim şey bu değil hocam. 10 yılı aşkın süredir epin scripti çıkıyor, hepsinde de zaten saydığınız özellikler oluyor. Şahsen benim gözümde klasik bir script yani. Albenisi olan hiçbir yanı yok. Laravel olmasını vurgulamanız da bir garip. Mern stack bir proje olsa, yapay zeka destekli özellikler olsa evet, bahsettiğim gibi wooow denilebilirdi. Hatta benim epin ile işim olmayacağı halde alıp incelemek isteyebilirdim. Demek istediğim şey bu…
Teşekkürler, şu an daha iyi anlayıp anlamlandırabildik. Bahsettiğiniz kategoride benzer sitelerin sayıca fazla olduğunun biz de farkındayız. Bu nedenle elimizden geldiğince özenli davranarak, sırf farklı görünmek adına gereksiz veya karmaşık yapılar eklemekten kaçınıyoruz. Öncelikli hedefimiz, temel altyapıyı en sağlam ve detaylı şekilde kurmak. Daha sonrasında ise, sizin de bahsettiğiniz gibi satışları artırmaya yönelik müşteri deneyimini kişiselleştiren çözümler, kullanıcıya özel sayfa tasarımları ve etkileşimi artırıcı özelliklerle projeyi zenginleştirmeyi düşünüyoruz. Önerileriniz bizim için değerli, bu konularda daha farklı neler yapılabilir üzerine de çalışmaya devam edeceğiz.