Yorumunuzu baştan sona okudum ama açıkçası tam olarak neye göre kıyas yaptığınızı anlayamadım. Herkesin çalışma alanları ve ilgi duyduğu konular farklıdır. Yani sene kaç olursa olsun, insanların ilgileri ve odak noktaları değişiklik gösterebilir. Birisi yapay zeka ve mühendislik üzerine ilerlerken, bir başkası e-ticaret ya da PHP gibi farklı alanlarda kendini geliştirebilir. 2025 yılında da, 2035 yılında da farklı ihtiyaçlar ve talepler olacaktır; dolayısıyla bu tarz bir yaklaşım yerine, herkesin kendi alanındaki çabasını anlamaya çalışmak daha faydalı olabilir diye düşünüyorum
Demek istediğim şey bu değil hocam. 10 yılı aşkın süredir epin scripti çıkıyor, hepsinde de zaten saydığınız özellikler oluyor. Şahsen benim gözümde klasik bir script yani. Albenisi olan hiçbir yanı yok. Laravel olmasını vurgulamanız da bir garip. Mern stack bir proje olsa, yapay zeka destekli özellikler olsa evet, bahsettiğim gibi wooow denilebilirdi. Hatta benim epin ile işim olmayacağı halde alıp incelemek isteyebilirdim. Demek istediğim şey bu