7 yıldır ticaretle uğraşıyorum böyle dolandırıcılık görmedim adam bana t.c kimlik numarasından resmine kadar sözleşmesine kadar her şeyi yaptı gönderdi e tabi o halde ben de inandım sonuçta TC kimlik numarası fotoğrafı her şeyi var biz bununla site kurma sitenin de mobil versiyonunu kurması karşılığında 30.000bin tl liralık bir para ile anlaştık proje yaklaşık 20 günde biteceğini söyledi ben de günün zaten önemine bakmadım çünkü sözleşme ve fotoğraf her şey vardı 20 günün sonunda adama ulaşamadım Bir de adamı keş nakit hepsini atmıştım çünkü güven vermişti sonra tuttum kimlikteki bilgiler ile resimdeki kişiyi bazı arkadaşlarıma yolladım bu işi bilenler o kişinin kimlik fotoğrafı ve kendisi yapay zeka ile oluşturulduğunu ortaya çıktı Yapay zeka olduğunu asla inanmamıştım çünkü o kadar çok orijinal ki her şey yani Yapay zeka fotoğraflarını videolarını görüyorum bu kadar olamaz dedim parayı da ıban'dan atmıştım ıban'daki ismi en son bir çare olarak ulaşmaya çalıştığımda hatta o kişiyle iletişime geçtiğimde bana para geldi fakat bu para siteye veya mobil için gelmedi bana benim bundan haberim yok dedi istiyorsan yüz yüze gelip konuşadabiliriz kesinlikle benimle alakalı bir durum yok dedi yani ne yapacağımı bilmiyorum bu kişinin de ıbanının kiralandığını öğrendim araştırdığımda ben şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum Çok sağlam dolandırıldım abi.