Dio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acemide kimseyle münakaşaya girme, bot için ortapedi tabanlık al, ANTK41 şimdiden ezberlersen kolay geçer askerlik. Usta birliğinde Çavuş yapmaya kalkarlarsa kabul etme. Piyade çıkarsa hizmet veya kademe bölüğüne girmeye çalış. Jandarma çıkarsa zaten askerlik yaptım demezsin rahat geçer. Askere gitmeden önce grip aşısı ol, direncini arttırır, acemide ilaç almak çok zor, komutanlar seni hasta kabul etmeleri için en az yarı ölü olman lazım. Kademe de çaycı olursan çok rahat askerliğin olur. Er kantini veya Rütbeli kantini için ben yaparım deme. Hesap ödemeden veya ödemeyi unutan komutanlar oluyor hesaplar tutmaz - bakiye üstüne kalıyor sen ödüyorsun. Üstelik komutanların da kendi gazinosu var alkol içiyorlar akşamları sana sararlar. Bunun harici kimseye sır anlatma her türlü insan var. Askerliğin uzamasın. Göze batma, her şeye atlama. Nizamiye ye girişte askercell sattırıyrolar zorunlu sıradan sıyrılmaya bak gözünü açık tut en son 850 tl civarıydı. Gereksiz para ödetiyorlar. Acemilikte android getirme, usta birliği yerine göre değişirr. Yakalatırsan 6 gün uzar. Bir arkadaşım 18 gün ceza yedi 3 defa yakalattı. Birde harici bir ceza almıştı 24 gün cezası oldu. karargah da acımazlar basar cezayı komutanlar. İki bayramı orda geçirdim, asker bayram selamlaşması olur denk gelirse tabur komutanıyla selamlaşırsın. Relax ol dışarda markette karşılaştığın normal bir vatandaş. Kimseye bir şey anlatma dedim ama ceza vs almadan da ortamda dişini biraz göster pısırık durma askerlik boyunca ezmesin erler. Dediğim gibi her türlü insanı göreceksin. Denetim zamanına denk gelirsen geçmiş olsun. Uyanık ol. Kimseye bir şey ısmarlama, paranı yerler. Dediklerimi yaparsan askerliğin %98 rahat geçer. Şimdi bulunduğum yerde ticari ilişklerim var, müşterilerimden bazıları asker. Alışveriş yaparlar sohbet muhabbet ederiz. İkisi Emekli Kurmay Albay. Dışarıda öyle değiller. Babacan adamlar. Subaylardan yana sıkıntı olmaz ama kafası krıık uzman çok. Denk düşme çok ceza alırsın. Şimdiden hayırlı olsun, sen yine de bedelli düşün.
Bilgi ve önerileriniz için teşekkür ederim. "ANTK41" bunu şahsen ilk defa duydum, dikkat edeceğim. Valla hocam bedelli konusunda çok düşündüm de çok para yani o paraya gelince daha farklı şeyler yapılabilir diye düşünüyorum, bilemiyorum artık bakacağız.