serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Musallattan olan cin min yoktur.
İnançlıysanız Allah cinlerin ayrı bir boyutu ve insanların ayrı bir boyutunu olduğunu söyler ve hiçbir ayette cinlerin insanlara zarar vermesi konu edilmez.
Allahın ayırdığı boyutları aşacak bir cin yoktur.

İşin bilimsel kısmına gelirsek sizdeki sorun basit bir psikolojik sorun olabilir.
Endişe, kaygı gibi sorunlar psikolojik sorunlardır.
Hastalık olup olmadığı halen tartışmalı ama bir kaygı problemidir.

Hiç işi cinlere havale etmeden psikolojik destek alın.
Bu destek bir gün, bir hafta ya da bir ay içinde çözüm sağlamaz ama sonuçta ısrarcı olursanız çözüm bulabilirsiniz.

Bakın ben buradayım ve cinler musallat olduysa bana gelmelerini teklif ediyorum hatta onları tahrik edip kışkırtıyorum ama gelmeyecekler, gelemezler.
O nedenle bence sorunun psikolojik olduğunu kabul edin zira bu çok önemli.
Bu kusur ya da eksiklik değildir tıpkı grip olmak gibi bir şey.
Israrcı bir şekilde bu konu üzerine giderseniz ilaç takviyeli ve sonrasında ilaçsız şekilde sorunu giderebilirsiniz.

Cin, peri, gulyabani falan sorunu bizden uzağa atmak ve kabullenmemek çözümden uzaklaştırır.
Şahsen psikoloğa gidiyorum, belirli bir sıkıntım yok lakin konuşacak, anlatacak birini arıyor insan ve bir sorun olup olmadığını anlamak istiyor.
Karnım ağrıyorken doktora gidip normal mi diye tektik edilmesi gibi.

Bence kendinizi bilimsel yöntemlere bırakın, kısa vadede fayda olmadı diye düşünmeyin.
As
Vallahi hocam bendeki sorun bilsen dinlesen, aklına bütün ihtimalleri getirirsin. Yoksa bende insan girip bu şekilde zarar vereceğine ihtimal vermem ama.
Bendeki bedensel belirti var malesef, zihinsel değil üzerime yapıştı ust vucuda resmen. Öyle zihinsel düşünüp kaygı stres yaptığım vs bir şey olay degil.

Vucut ferah değil, üzerimde olmamasi gereken birsey taşıyorum 2.5 yıldır ya, deriden cildden hissediyorum. Ben hissetme dememle ilgisi yok vucutta var beyin algılıyor surekli. Ms hastalığı desek ama beyin mr çekilmiştim öyle birsey demediler onun belirtileri diğerleri de taşımıyorum zaten.

Benin sorun his hissetmem vucudu saran birsey var karin tarafını yapışıyor, ama ne olduğu belli değil. Ufak sızı şeklinde oluştu sonra vucuda yapiskan tarzı birsey salgıladı. Yani sıcakta bile nasıl terletiyor bilsen, karnin o bölgesi bakiyorum sulanmış hafif az yürüsem bile ha. Ama doktor birsey yok diyor.

Basit iş olsa benim vucut cozerdi ben 31 yaşıma kadar hiç hastalanmadim bile, biraz kendi hatalarımdan kaderimde varmış yakalandim ama kurtulmak istiyorum yada en az belirti ama yok oda olmadı daha.

Yani psikolojik mi doktor mu bilmiyor cin mi inan bilemiyorsun çünkü benim sorunu yaşayan belki Türkiye de bulamaz sin.

Adam çarşamba çıkaracam dedi bakalım ne yapacak zaten ise yaramaz ise daha hoca moca gitmem oluruna bırakırım yani insan bu kadar yorulur biktirilir.

Dogru düzgün ilaç içmemiş hayatı boyunca ben bu pskiyatri ilaçları ezberledim ilaçlar bos anca uyuşturup başka yeri bile bozuyor ben kendim cozecem başka hiç ilaç felan bana yardim edemez buna.

Tabi gerçekten vucutta o sinyali yayan oluşum yoksa tabi hastalik yapmayan ama adamin anasını aglatan