İsmetKerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar değerli forum üyeleri. Bu sene YKS ye ilk defa girmiş bir öğrenciyim sayısal dan. Bu sene maalesef batıda istediğim bölümler gelmiyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra ilk aklıma gelen mezuna kalmak oldu ama sonra ailemle konuşunca İnönü bilgisayar mühendisliği yazma ihtimalim var. Açıkcası çok kararsız kaldım ne yapsam bilmiyorum sizce ne yapmalıyım 1 sene mezuna kalmak mı yoksa yazmak mı ?
Bende bu sene girdim meslek lisesi mezunuyum 2 yıllık vardı zaten kafamda ve hiç çalışmadan beklediğimden yüksek puan aldım ve istediğim bölüm geliyor ve tabi benden daha çok bilgili insanlar vardır ama mezuna kalmak bence gereksiz ve ilk senede istediğin bölüm geliyorsa gidilmeli çünkü etrafımda mezuna bırakıp daha iyi sıralama yapacam diyen insanlardan bir çoğu geçmiş senesindeki yks den daha kötü sıralama yaptı mesela geçmiş sene bir arkadaşım cerrahlik istiyordu 40 k sıralama yaptı gelmiyordu istediği bölüm bu sene girdi 45k civarı yaptı şimdi de gelmiyor ve geçen sene aldığı sıralama ile gidebileceği güzel yerlere bu sene hiç gidemeyecek