Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anksiyete olduğu bariz dostum daha önce de yazmıştım. büyüymüş inmiş cinmiş bunlarla kafanı bulandırma. doğru ilaç, beslenme, uyku, spor gibi şeyler iyi gelecektir fakat birden olmaz. Aynı şeyler olmasa da ben de depresyona bağlı anksiyete panik atak vs yaşamıştım. aynı zamnda vertigoda vardı. çok ağır dönemlerden geçtim ama atlattım. o dönemler hayatımın en kötü zamnlarıydı. kaç kere acile gittim ölecek gibi oluyorsun falan sonra bedende yabancılaşma aynaya bakamazdım bunlar hep üzüntü stres vs ile olmuştu. o yüzden kafana takma geçeceğini bil cesaretli ol. sağlam bir spor yaz kendine.
Valla kardeş inan ne oldugunu bilmiyorum artık kafayi onlarla meşgul etmekten bıktım. Sen kaç sene çektin bilmem ama, ben 2026 da 3 yıl olacak nerdeyse alıştım sayılır ama.
Bendeki sorun herkes den çok farklı bilsen, anlatılmaz yaşanır. Her koşulu değerlendirirsin yoksa ben o kadar uzun zamandır cin ise gitmez mi diyorum dualar.ile.felan.
E doktor gidiyorsun sorun yok, ilaç alıyorsun bos, son çare
Bende öyle panik atak depresyon olsa onlar benimki kadar zor olmaz, ilaç alırsın uyku ilacı da alırsın her gün düzenli yürüyüş spor vs ilaçlar o semptomlarda etkili oluyor örnek carpinti olursa.
Simdi ben ilk gün gibi hatırlıyorum nasıl oluştuğunu,
Bu anksiyete vucuda sızı şeklinde girer mi? Vucudun oluşturduğu bir duruma birşey vardi, oda sızı yapıyordu karin bölgesinde üstte. Şimdi burda bir anda cin de girmiş olabilir, yada vucut bir oluşum yapmış olabilir. Ama doktor öyle birsey yok diyor.
Sonra düşün ki bu sızı seni geceleri uyutmasin hep.rahatsiz etsin ve zamanla vucutta yayılacak bir dalga yapsın nerden bileyim.

Yani bunlar anksiyete ne kadar belirtisi çözemedim. Yani beyin karinda farklı birsey fark etmez ise sinyal neden sana göndersin, oda kemiğe dokuya yapışmış birseydi, Bende onla uğraşıp durdum aylarca hep vucut dinledim bundan. Zamanla da işin içinden çıkılmaz hal aldım.

Yani anksiyete düşününce Tam uyuşmuyor da.

İşin kötüsü sorun 1 ken 3 oldu sayılır. İlaçlar farklı işler de yapiyor. Sulinexx bıraktık dayanamadik daha önce sorun yoktu yine bırakmıştım. Pat aldik en düşük kafa agrisi varken, bir bakalım kafada ses olustursun. Daha 2.5 aydır ses de gidicek beyinden geliyor gibi az seviyede olsa, işin kötüsü ondan sonra ilaç almak istediğimde ses farklı tona büründü hep ve çoğaldı. Gelde ilaç cesaret et şimdi, sonucu bilemezsin.
Birde yine öbür ilaç hiç bu kadar etkili carpinti olmadı daha hastalik zamanında bile geçenler de o olmuştu 1 tane 1mg hap ile ya. Şiddetli geldi, sonra birde yanında vucut içi elektrik var sanki titreşim tarzı birsey yankilanmasin mı, aha daha bugün onla uyandım vucut sanki sallanıyor içinde elektrik var:

Simdi bunlar nasıl geçecek gelde bil, hastalik semptom bari ona alıştık da bari ses gitse elektrik tarzi şey olmasa vucutta.

Yani benim iş en zor zaten yoruldum artık, bunun yüzüne ise gidemedim 2.5 yıldır geçsin gideyim vs içine etti hayatın. Sanki normal hastalıktan beter.

İsin kötüsü bu kayseride bilgili doktor bile bulman zor her kafadan ses çıkıyor.

Allah yardımcım olsun başka benim.elimden birseu gelmez ama bunu yenersek herseyi.yenerim o kesin, semptom en aza iner. Vucut ferahlar ise, resmen vucut hapiste normal hapis ha vucut hapisi o tarz belirti üzerime yapıştı, gelde diğer dünyadan birsey karıştığını düşünme.