Herkese selamlar, yıllar önce çıkardığım hicraft scriptinin 5 sene sonra sizlere ikinci versiyonunu sunmaktan gurur duyuyorum. Bu proje benim için bir hobi projesi ve sizlerin önceki scriptin satışını kapatmama rağmen maillerden gelen istekleriniz üzerine yaptığım bir projedir. Bu projede normalin dışında gerçekten kitleye hitap edebilecek modernitenin dışında oyun ile direkt bağlantılı temalar yapılar stiller kullandım. Umarım beğenirsiniz.
DEMO SİTE ANASAYFA
DEMO ADMIN PANEL (sadece görüntülenme izni) demo demo123
3 FARKLI ÜCRETSİZ TEMA STİLİ / PANELDEN DEFAULT AYARLANABİLİR.
Panelden istediğiniz kadar farklı kategöri ürün tipi çeşitliliği yaratabilirsiniz.
Gelişmiş Canlı destek modülü ile kullanıcılardan gelen mesajdan bildirim gelir. Siz ekrandayken kutucuk yeşil olur. Kullanıcı engelle mail adresi görme engeli kaldırma kullanıcının olduğu sayfayı izleme yapıları mevcuttur.
Ekranda gördüğünüz her kısım her bölge nokta dahil admin panelden düzenlenebilmektedir.
PAY-TR Entegrelidir ancak istediğiniz farklı bir ödeme kuruluşu varsa ekleyebilirim ÜCRETSİZ olarak.
fake notification vardır. admin panelden yine düzenlenebilir.
footerda hazır yasal metinler vardır.
DEMO kullanıcıdan inceleyebilirsiniz.
LİSANS TİPİ, ÜCRETİ,
5.000 TL'dir 1 lisans bedeli kişi adına olan 3 farklı domaine kurulum yapılabilir. Domain lisanslı sistem üzerinden çalışmaktadır. Kod yapısı REACT + TYPESCRIPTTIR.
daha fazla soru için özelden ulaşınız.