Kafana ne takıyorsun hocam taktığın şeyler geçmişte kaldı ise silip süpür zihninden
Takıntı var mı?
Ya bak bende hipertansiyon çıktı daha 32 yaşında 3 senedir ilaç kullanıyorum bazen düşünmek istemediğim şeyler geliyor aklıma , daha sonra bunların sadece bana zarar vereceğini bilerek düşünmekten vazgeçiyorum
Sabah zanipress akşam ise dia drend kullanıyorum. İkisini içince mal gibi olup çıkıyorum yani eskisi gibi vücudumda enerji kalmıyor. Akşam içtiğim ilaç ile çocuğumun söylediklerini bazen geç anlıyorum.
Çarpıntı konusunda kardiyolojiye gittin mi gitmişsindir belki onlar net cevap verebilirler
Musallat diye bir kavram var ne yazık ki. Ama var yok ne desem yalan olur. Bazı şeyler gözle görülmez, uğursuz zamanın ya da şanssız zamanlarını bu tür şeyler mi gerçekleştiriyor onu sağlam bir hocaya sorman lazım. Yine de herseyi Allah bilir.
Bende de kalp çarpıntısı oluyordu gece uyumadan önce bazen ani olarak uyanıyordum koronadan sonra tabi o zamanlar ilaç kullanmıyordum. Bazen geceleri karabasanlar geliyordu uyanamıyordum ve sanırım o süre zarfında nabzim baya kuvvetli atıyordu.
Geçmiş Olsun Allah şifa versin