Arkadaşlar. Mayıstan beri ilaç almıyorum.
En son almaya calistim beni kötü yaptı diye 1 gun içtim hep bıraktım sonra değişik semptom oluşuyor diye.
Aslında uzun zaman kullandığımda hiç carpinti felan olmadi, ama sonra psiko ilacı mi ne yazdı doktor onu alınca gece carpinti ile ne uyandık sonra gelip gitti carpinti.

Sorun şu ki. Bazen vucudu stabil tutamiyorum kafam hep bendeki sorun ile mesgul beyin dolu ve karışık. Karnım geriliyor rahat olmuyor içi. Sakin değil yani. Vucut bazen oluyor sanki içi sallaniyor, yada ayaklara elektrik geliyor hissi oluyor. Kısaca ne kafa huzurlu ne beden.

İlaçsız bu işin içinden çıkmaya calisiyorum, bendeki sorunu ilaç tamamen asla bitirmez bunu anladım. Ama malesef benim başıma da geldi çok düşünmekten felan işler sarpa sardı.

Sonra bazıları hoca felan dedi, daha öncede gittim ama biri sende öyle şey yok diyor. Geçen gittik. Sende 3 musallat var diyor. Çin musallatmis. Çarşamba çıkaracaz dedi. Bende bedensel belirti varda his yani vucutta sacma sapan birsey hissediyorum, doktor birsey yok diyor.

En son 2 pskiyatri anksiyete dedi. Ama ilaç felan geçirmedi ne pis birsey bu resmen yapıştı kaldi üzerime.

Bu isin çözümü kafaya takmamak ve mutlu olmaktan ve spordan mi geçiyor arkadaşlar.

Özellikle karin bölgem kasilmasin rahat olsun vucut sakin olsun istiyorum ya o daha kötü yapiyor !!@