Mrb
Yillardir cesitli hosting firmalari ile calistim halada calisiyorum asagidaki ibareyi hiçbir hosting firmasinda görmedim.. ilginç geldi bana..
Hayirli satislar..
Hangi firmaları kullandığınızı bilmiyoruz fakat Türkiye genelinde bir çok hosting firması 'Limitsiz', 'Sınırsız' veya 'Kotasız' tabirleri altında paketler oluşturup, sözleşmelerinde aşırı bir kısıtlamaya gitmekte ve müşterileri yanlış yönlendirmekte. BİZ Kitsune olarak müşterilerimize şeffaf bir şekilde paketlerimizi sunmaktayız. Tüm paket detaylarını internet sitemizin ilgili sayfalarında listelenmiş ve varsa ek açıklamaları yapılmış şekilde bulabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Fazla dürüst davranmışlar.
VPS satmaları da ayrı güvenilir geld. VDS adı altında VPS satanlar, dedikleri gibi sınırsız diyip iyi niyeti suistimal ediyorsunuz denilip iptal edilen hizmetler...
Kendilerine başarılar dilerim.
Bu güzel geri dönütünüz için çok teşekkür ederiz. Kitsune olarak müşterilerimize şeffaf bir hizmet sunmayı ilkemiz bilmiş durumdayız. Tüm paketlerimizin detaylarını ve kısıtlamalarını varsa ek açıklamarını internet sitemizde ilgili sayfalarda paket paket listelenmiş şekilde bulabilirsiniz. İyi günler dileriz.