Kompozisyon yazmanıza gerek yoktu, dindar olması önemli olur mu gibi sormuş, her müslümanım diyen dindar mı? Yada her dindarım diyen gerçekten yaşayan mı? İslam sizin kavradığınızdan çok farklı. Gördüğünüzden ibaret değil, gördükleriniz kişilerin kendileri.
Kompoziyon yazıp yazmadığım sizi ilgilendirmez. Burada herkes fikrini beyan etmiş. Ben de kendimce açıkladım. beğenmezseniz okumazsınız. Zaten okumadaığınız da belli. Son cümlede "samimi dindarları tenzih ederim" yazmıştım. Eğer okuduysanız ve inancınızda samimi iseniz alınmanızıa gerek yoktu. İslamı bilip bilmemek konusuna gelince, sizin bilgi seviyenizi bilmem ama en azından namaz surelerini tecvidli okuyacak kadar, namaz sonrası ilave tesbihat yapacak kadar bilirim. Evimde Diyanetten tutun Elmalılı Hamdiye kadar çok sayıda Kuran tefsiri var. Benim burada düşüncem "insanların sözde savunduklarına değil, özde yaptıklarına bakın" şeklindedir.
Ayrıca dindar bir müslüman olup da gerçek isminiz yerine putperest Roma İmparatoru "Neron" lakabını kullanmanız da ayrı bir ironi.