ssmedyadanısmanlık adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi farklida gördüm 75 liradan 700 liraya kadar 99-125 her fiyatta var hocam
Ben para koleksiyoncusuyum. Bozuk para ve kağıt paralarla ilgiliyim. Radar paralardan, mor binliklerden, nadir bozukluklara kadar. Ederini söyleyeyim 3-4 lira. belki 10 lira (tanesinin). Sebebi ise herkesde varolması. Arzı 100 milyon (100. yıla özel 100 milyon basıldı).

Tabii şevkini kırmak istemiyorum o yüzden önerim olacak. Bu iş genelde facebook gruplarında dönüyor. İstersen orada herhangi bir "bozuk para koleksiyon" grubuna gir ve orada sormalısın. O gruplara üyeyim, koleksiyoncu daha çok bulunuyor ve daha sık alım-satım yapılıyor. Orada şansını deneyebilirsin ve piyasa değerini daha net görürsün.

Yanlış anlaşılma olmasın ilgiliyim diye konuya yazmak istedim amacım insanın şevkini kırmak değildir. Satmak istersen dediğim koleksiyon gruplarına bakmalısın.