Merhaba! Biz, ağ güvenliği ve yönetiminde lider çözümler sunan FortiGate ürünlerinin yetkili satıcısıyız. FortiGate firewall, switch ve logger ürünleri, işletmenizin ağ güvenliğini güçlendirmek, performansı artırmak ve 5651 sayılı kanun gereksinimlerine uygun loglama çözümleri sağlamak için tasarlanmıştır. Küçük işletmelerden büyük ölçekli kurumsal ağlara kadar geniş bir yelpazede ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunuyoruz.

Neden FortiGate?

FortiGate ürünleri, Fortinet’in güçlü FortiASIC işlemcileri ve FortiOS işletim sistemiyle donatılmıştır. Bu ürünler, aşağıdaki özellikleriyle öne çıkar:
  • Yüksek Performanslı Güvenlik: Firewall, AntiVirus, IPS, VPN ve Web Filtreleme gibi özelliklerle ağınızı tehditlere karşı korur.
  • Kolay Yönetim: FortiSwitch ve FortiLogger ile ağ cihazlarınızı tek bir arayüzden yönetebilirsiniz.
  • 5651 Sayılı Kanuna Uyum: FortiLogger, Türkiye’de loglama gereksinimlerini karşılayan güvenilir bir çözüm sunar.
  • Esneklik ve Ölçeklenebilirlik: Küçük ofislerden büyük veri merkezlerine kadar her ölçekte çalışır.
  • Sertifikasyonlar: ICSA, Common Criteria (EAL 4+) ve FIPS 140-2 gibi uluslararası standartlara uygunluk.
Ürünlerimiz

1. FortiGate Firewall

FortiGate firewall cihazları, ağınızı siber tehditlere karşı korumak için kapsamlı bir UTM (Unified Threat Management) çözümü sunar. Özellikleri:
  • Gelişmiş Tehdit Koruması: XSS, SQL Injection ve diğer uygulama katmanı saldırılarına karşı koruma.
  • Yüksek Hız: FortiASIC işlemcilerle düşük gecikme süresi ve yüksek veri akışı.
  • SSL-VPN Desteği: Uzaktan erişim için güvenli bağlantılar.
  • Örnek Model: FortiGate 40C, küçük işletmeler için ideal bir UTM çözümüdür.

2. FortiSwitch

FortiSwitch, FortiGate firewall ile entegre çalışarak ağ anahtarlamasını kolaylaştırır. Özellikleri:
  • Merkezi Yönetim: FortiLink ile FortiGate üzerinden kolay yapılandırma ve yönetim.
  • Güvenli Erişim: Küçük ve orta ölçekli işletmeler için hızlı ve güvenli anahtarlama.
  • Kolay Kurulum: Komut satırı bilgisi gerektirmeden arayüz üzerinden yönetim.

3. FortiLogger

FortiLogger, 5651 sayılı kanuna uygun loglama ve raporlama çözümleri sunar. Özellikleri:
  • Loglama ve Raporlama: Ağ trafiğini detaylı bir şekilde kaydeder ve analiz eder.
  • Hotspot Desteği: Misafir ağlarınızı yönetmek için kullanıcı doğrulama (SMS, TC, e-posta).
  • Esnek Kurulum: Sanal veya fiziksel ortamlarda çalışabilir (2 çekirdekli CPU, 8 GB RAM, 500 GB HDD önerilir).
Neden Biz?
  • Uzman Destek: 20 yılı aşkın deneyimle, kurulum ve yapılandırma süreçlerinde yanınızdayız.
  • Yetkili Satıcı: Fortinet ürünlerinin orijinal lisanslı versiyonlarını sunuyoruz.
  • Uygun Fiyatlar: Rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli çözümler.
  • Müşteri Odaklı Hizmet: İhtiyaçlarınıza özel çözümler ve satış sonrası destek.
Nasıl Başlayabilirsiniz?
  1. İhtiyaç Analizi: Ağ yapınızı inceleyerek size en uygun FortiGate ürünlerini öneriyoruz.
  2. Kurulum ve Yapılandırma: Uzman ekibimiz, cihazlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde kurar.
  3. Eğitim ve Destek: Kullanım ve yönetim için gerekli eğitimleri sağlıyor, sürekli destek sunuyoruz.
İletişime Geçin

Ağ güvenliğinizi bir üst seviyeye taşımak için hemen bizimle iletişime geçin!
📧 E-posta: info@izmbil.com
📞 Telefon: +90 543 635 4702 (Whatsapp üzerinden talep etmeniz halinde 7/24 arayabiliriz.)
🌐 Web: www.izmbil.com
FortiGate firewall, switch ve logger ürünlerimizle ağınızı koruyun, yönetin ve 5651 sayılı kanuna uyum sağlayın!