yagmursoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kıymetli arkadaşım önceliklle merhaba, umarım bu yazacaklarım sana ilham olur. Çok büyük bir mal varlığım ve maddi olarakta durumum gayet iyi idi. 6 şubat depremlerinden sonra hem evimi hem işyerimi kaybettim hemde hayatımın bütün birikimleri bitti gitti. Çok şükür canımız sağ. Bu ayın sonunda 30 ağustosta düğünüm var. 1 TL birikimsiz ve tamamı borç olan bir düğün yapıyorum. Senin en azından aracın var aracını satıp motosiklet veyahut motosiklet parasındaki araçlara bakmanı tavsiye ederim. Dışarıdan 1 tl desteksiz bir şekilde evleniyorum. Eşyalarımı,altın vb, gelinklik damatlık vb herşeyi aldım davetiyeme kadar hazır. Bunu gerçekten tanıdıgım samimi oldugum bir dostumdan altın borçlanarak yaptım. En azından %80-90 lık kısmını aracını satarak halledebilirsin gerisi ıvır zıvır zaten. Rabbimden sana mutluluklar diliyorum umarım herşey gönlünce olur. ( Not : Düğün borcu hariç kişisel olarak 40.000 dolar ) borcum var. + Evim kira 20.000 TL aylık ödemem gereken genel tutarlar 95.000 TL bu yazdıklarım sana ne kadar etkili olur bilemem ama en azından kuytuda köşede bir malın var ele minnet edeceğine malına minnet et sat Rabbim daha iyisini sana zamanla nasip eder. Gelen nasibi ile rızkı ile gelsin evliliğiniz sağlıklı mutlu huzurlu bereketli olsun inşallah
Amin Bende kahramanmaraşlıyım maraşta yaşıyorum. Deprem ne kadar vakit geçsede gerçekten bizleri büyük etkiledi izleri uzun süre devam ediyor. Allah razı olsun hepimizin gönlünce olsun