Merhaba, aktif olarak çalıştığım bir işim var UV baskı atölyesi ile anlaştım cam tablo işine girdim Trendyol, Etsy vs derken baya tırmalıyorum satışlar almaya başladım ama ara sıra kafam patlayacak gibi oluyor, ürün yüklemem gerekiyor içerikleri düzenlemem gerekiyor, sosyal medya vs reklamları takip etmek + faturası kargosu derken çok bunaldım yarıda bırakacak gibi hissetmeye başladım ufak bir miktar kazanç sağladım onuda bi toparlıyım bakıyım ne kadar kazanmışım diye düşündüm 1-2 kalemi hesaba katmamışım kar etmek yerine cepten yemişim, çok önemsemiyorum amacım çok para kazanmak değildi zaten bu kadar kısa sürede çok para da kazanılmaz sanırım zor bir sektör. Rekabet fazla gibi, bazı firmaların fiyatı çok dipte.
Etsy'den satış yapmak çok mutlu etti aslında ama çok durgun görüntülenme çok az bir yerlerde hata yaptığıma eminim, satış rakamı çok yüksek ama bana kalan rakam yurt dışı olmasına rağmen baya düşük, ilk ürün kanada'ya gitti

Sanırım maliyetlerim biraz yüksek
Genede kendi başıma buraya getirebilmek 1 tane bile satsam yurt dışına satmış olmak mutlu ediyor, inşallah iptal iade falan olmaz.
Fikir görüş ve önerilizeriniz varsa çok ihtiyacım var