Firmanın müşteri memnuniyetine önem vermesi ve ilgili davranması takdire şayan, bu nedenle ben de bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Ancak belirtmeden geçemeyeceğim; daha önce de benzer bir konu açmanız ve oldukça iddialı ifadeler kullanmanız (ben kefilim, gözü gibi bakıyorgibi) doğal olarak bazı soru işaretlerine neden oluyor. Bu kadar sık ve benzer tonlarda övgü dolu paylaşımlar, okuyanlarda "acaba tanıtım amaçlı mı?" düşüncesini uyandırıyor
R10 gibi güven temelli ve hassas ticaret ortamında, samimi bile olsa bu tür tekrarlar karşı tarafta farklı algılar yaratabilir.
Naçizane tavsiyem; deneyimlerinizi paylaşırken biraz daha sade ve ölçülü bir dille aktarmanız, katkınızı çok daha değerli hale getirecektir.
Sanirim arkadas reften 20USD kazanmak için sık sık konu açıyor. Bu arada bende Hayalhost kullancisiyim suan 5 sitem barınıyor. Bu arkadasın ref linkini paylastıgıni görmesem Hayalhost'da böyle bir aksiyonun oldugunu bilemeyecektim.

Acaba diyorum bende mi paylassam refli linkimi. ?
Bu arada Hayalhost'a ve bu forumdan hizmet aldigim Hosting firmalarina (tek tek isim yazmayayim) tesekkurler..