Genelde çevremdekileri veya gencleri ailesi birikimleriyle evlendiriyor benim böyle bir şansım yok. Her seyi net yazacagım. Babam rahmetli. Annemin birikimi sıfır kendini zor geçindiriyor zaten bende destek oluyorum yani ailem beni evlendiremez. Kamu çalışanıyım gelirim 60bin şuan 400bin borcum var. Yastık altı 200 birikimim var yani -200deyim ama borçlardan dolayı zaten bunalmış hissediyorum. Ev kiram yok aracım var. Aslında bu devirde birçok yaşıtıma göre önde görünüyorum halimede şükrediyorum ama kız arkadaşımla 5-6ay sonra nişan yapmayı düşünüyoruz 3yıldır görüşüyoruz erteledikçe kızın ailesi çok baskı yapıyor haklı olarak kız arkadaşımda beni darlamaya başladı yavaş yavaş. bende yalnız yaşamak yerine evlenmek isterim evlenmeye karşı bi insan değilim.Ama matematiksel olarak nasıl evleneceğimi hesaplayamıyorum bile imkan zor. Aracımı satsam(700bin tl) işe gidip gelemem evim baya uzak(şehre uzak toki). aylık borç ödüyorum.24yaşındayım böyle süreçlerde tecrübeli abilerim ablalarımdan tavsiye bekliyorum.