iNKa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende ev sahibiyim korumak gibi olmasın ama burada 2 kiranız kira gelir vergisine gidiyor, 1 kira emlak vergisine, hadi diyelim dask var 3-4 bin ona gidiyor. Burada evde bir sorun olsa (kombi, su kaçağı vs) bunun masrafları ev sahibine biniyor. Kiracım 2 ay önce çıktı ev harabeye dönmüş nasıl becermişse klozeti bile kırmış, tuvalet banyo kapıları boydan boya yıkamış hepsi kabarmış değişti, duvarlar heryer çivi ve vida ile delinmiş boyacı alçı ve boya yaptı, mutfak dolap kapaklarını komple değişmek zorunda kaldım artık nasıl yaptıysa bütün kapaklar hem renk atmış hem kabarmış, yaptığım masraf onun 2-3 senelik kirasından fazla oldu.
Evet işte burada da siz mağdur oldunuz ben zaten ev sahibine diyorum 2 kişi yaşıyoruz ve evde fazla eşya bile yok düzenli temiz birisiyim bunuda kendisine söyledim , zaten öyle olmalısınız diyor. Ben taşınırım sene içerisinde ama o yeni gelen kiracıyla bakalım nasıl yapacak ve evini bu fiyattan ne kadar sürede kiralayabilecek. Benden önceki 2 kiracısıyla kavga etmiş, kapıcı ve bina yöneticisi de zaten senin tuttuğunu görsek tutma derdik diyolar , benzer bi ev bulurlarsa söyleyecekler bende oraya geçeceğim inşallah.