abim benim senin kesinlikle iş adamları derneği tarzında bir dernek kurup benim gibi gençlere öncü olman gerek gerçekten. Bunu bi düşün sen gerçekten.
abi iş konusunda net bir atılıp yapıp kendimi güvenceye almadan , araç veya ev konusunda bir atılım yapmak istemiyorum. Haklısın aslında ama şimdilik kurulu düzen böyle gidiyor. Zaman neyi gösterecek bakacağız. Aksi halde apartman yaşantısından gerçekten nefret ediyorum. Çocukluğumdan beri bahçeli kocaman evde büyüdüm. şimdi hapsolmuş gibi hissettiriyor. hayırlısıyla gidip geleyim de inşallah , bu sefer daha sağlam geleceğim. inşallah seni de ziyaret edeceğim.
Hayırlısı ile git gel. Hemen ev yatırımı yapmana gerek yok. Ufak ufak ticaret yapıp, yapabildiğini göreceksin. Sonra kendine olan güveninle, güveninin sana izin verdiği boyutlarda yatırım yapacaksın. Kimse her şeyi bilemez, her şeye hazır olamaz. Önemli olan aldığın riski anlaman, ve değişen olaylar karşısında stres yapmadan kararlar vermen. Her şey hayırlısı ile çözülür şüphen olmasın. Bol şans