Teşekkür ederim, sende iyisindir umarım. Bir ayağın zaten ebediyen burada. O yüzden istesen de gidemezsin. Döner dolaşır yine gelirsin. İşin ve paranın olduğu yere daima git, ancak planını da ona göre yap. Bir gün ABD'de de yaşasan, Rusya'da bir şeylerin olması gerekiyor. 20 milyon ruble yapıp bir tane ev yaptır. En azından en kötü durumlarında dönüp geri gelebileceğin bir yerin olur ya da kafa dinlemek istersen çok güzel bir alternatif olur. Daire yaşantısı daha çok tam zamanlı çalışanlar için. Çoğu durumda hemen herkesin bir dairesi, bir evi, en az 1 ya da 2 arabası olur burada. Emin ol ticaret yaparsan, senin de olur. Üstelik öyle 1 yıl para biriktirmene de gerek yok. Ayrıca 80k daireye vermektense, biraz daha dışarıda villaya versen, rahat edersin. Ama hatırladığım kadarıyla tam zamanlı çalışan aile bireyi olduğunda o iş zor.
Ticarete atılmak istersen daima haberdar edebilirsin. Retail & Wholesale alanında Rusya hedefli daima yatırıma açığım. Çünkü bunu risk olarak değil, aksine çok kısa sürede parayı döndürecek müthiş bir fırsat olarak görüyorum. Maldivler güzeldir. Suyun güzelliğine aldanıp kolunu bacağını balıklara yedirme, dikkat et. Ayrıca, yatırım fırsatlarına da daima bak. Orada çok iş yapan insana denk gelirsin. Ağının büyüklüğü kadar güçlüsündür, asla unutma. Umarım fırsat olur, görüşürüz.
abim benim senin kesinlikle iş adamları derneği tarzında bir dernek kurup benim gibi gençlere öncü olman gerek gerçekten. Bunu bi düşün sen gerçekten.
abi iş konusunda net bir atılıp yapıp kendimi güvenceye almadan , araç veya ev konusunda bir atılım yapmak istemiyorum. Haklısın aslında ama şimdilik kurulu düzen böyle gidiyor. Zaman neyi gösterecek bakacağız. Aksi halde apartman yaşantısından gerçekten nefret ediyorum. Çocukluğumdan beri bahçeli kocaman evde büyüdüm. şimdi hapsolmuş gibi hissettiriyor. hayırlısıyla gidip geleyim de inşallah , bu sefer daha sağlam geleceğim. inşallah seni de ziyaret edeceğim.