Yeni bir hesap aç 250 tl ye meta doğrulaması yap hesaplar merkezınden gelişmiş destege tıkla ardından bu kural hakkında daha fazla bilgi al ekranını ss çek , açıklama kısmına bunu yazıp destege baglan hesabın taklitten kapalı ise 48 saat içerisinde açılır.
Konu: Hesabımın Yanlışlıkla Kapatıldığını Düşünüyorum
Merhaba Instagram Destek Ekibi,
1 Ağustos 2025 tarihinde "@ferhatbilikk" kullanıcı adlı Instagram hesabımın Topluluk Kuralları ihlali nedeniyle kalıcı olarak kapatıldığını belirten bir bildirim aldım. Ancak hesabımı dikkatli ve kurallara uygun bir şekilde kullandığıma inanıyorum. Hangi kuralı ihlal ettiğime dair detaylı bir açıklama alamadım ve eğer bir hata olduysa bu hatanın düzeltilmesini rica ediyorum.
Hesabım kişisel kullanım amaçlı olup, herhangi bir şekilde kötüye kullanımda bulunmadım. Hesabımda birçok özel anı, fotoğraf ve iletişim bilgisi bulunmakta ve bu bilgiler benim için çok değerli.
Hesabımın yeniden incelenmesini ve eğer mümkünse tekrar aktifleştirilmesini rica ediyorum. Gerekli olması halinde kimlik doğrulaması veya başka adımları da memnuniyetle yerine getirebilirim.
İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim.