Bundan 2 ay önce 2.5 senelik ilişkim bitti hiçbi sebep yokken heryerden engellendim kaç kere denedim olmadı evine gittim bi kere görüştük geçenlerde özlediği bariz ama inadından gık demiyor
Bende kafayı yemek üzereyim 2 aydır bi gram bile düşmedi kafamdan hep bir şans üzerine gidiyorum çünkü sevdiğinden eminim özlediğinden eminim
Ama duvarı kıramıyorum işyerinde kalıyor işyerine yazıyorum kendine yazıyorum kendimi küçük düşürüyorum farkındayım ama olmuyor

buarada ortada kesin bi sebepte yok az önce telefonda konuştuk niye diye soruyorum istemiyorum diyor niye diyorum cevap yok beni delirtende bu kadınlar nasıl bu kadar acımasız gamsız olabiliyorlar ben bissürü dert çekerken umrunda değil neredeyse keyif sigarası yakacak

mantıksal düşününce yanlış olduğunun farkındayım zaten ama pratiğe gelince hiçbirşey umrumda olmuyor ilaç falan kullanmak istiyorum antidepresan tarzı ama ona da korkuyorum yarın birgün gemiye çıkacağız 2 senede bir sağlık kontrollerinden geçiyoruz psikiyatri de görüyor onay alamazsam kariyer başlamadan bitecek