Bir haber paylaşınca neden islam düşmanlığı diye düşünülüyor hemen? İslam dinini gerçekten kuralına göre uygulayan hangi ülke var? neden birşeyi de kabullenmeyiz ki müslümanlar olarak evet bu insanlarda islam dinini kirletiyor diyemiyoruz ki tek doğru din islam mi sizce..
Ben dinlere inanan birisi değilim ama bir inanç var ise de bu insanın kendi içinde olmalı..
Gelmiş birisi chpye sokmuş lafı.. dinini bütün yaşayan ey akp'liler ne kadar müslümanlar acaba ben gerçekten müslümanım diyen kişinin bu durumları da gerçek gözle görmesi ve eleştirmesi gerekirken neden ona buna atıyor anlamıyorum..
Asıl islam düşmanları bu zihniyette olan insanlar islam dinini sömürenlere alkış tutanlar en büyük din sömürücüler ta kendileri.
Çürük diye tabir ettiğimiz kişilerin en çoğunluğu bir dine inanan insanların ta kendileri aslında..
Yorumlarda bir arkadaş chpye atmış tutmuş bu arkadaş sorsak din, islam adı altında savundukları o hocaların yaptığı edepsizlikleri hiç biliyorlar mı acaba bunları hiç sesleri çıkıyor mu bunları sorgulamak lazım..
Ben dini görüşü olan bir insan değilim ama her dine her inanışa saygı duyan birisiyim, bunu diyen insanlar sizinle aynı görüşte olurlar mı bunu sorgulamak lazım eğer sen müslüman değil Allah'a inanmiyorsun tüm bu insanların gözünde bir hiçsin, senin için yansın ölsün bitsin derler ama sözde de ben en iyi müslümanım ibadetime bağlıyım derler..