CerKad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlık di'li geçmiş zaman, konu içeriği miş'li geçmiş zaman.
Konuda herhangi bir kaynak yok. İnternette bu olaydan bahseden iki kaynaktan biri sözcü diğeri birgün.
Eğer gerçekse bile diyanet gerekeni yapıp uzaklaştırmış. İşledikleri suç ortada iken örtbas etmemiş, suçluları savunmak için her akşam miting adı altında yasa dışı eylem düzenlememiş.

Bir şey söyleyeyim mi? Cidden islam düşmanlığınız ciddiye alınır seviyede değil komik seviyede.
Bu tip haberlerde aklıma hep yasadışı geziparkı eylemleri zamanında ortaya çıkan müftü karısı geliyor. Sonradan chpli olduğu ortaya çıkmıştı.

Neyse Allah hidayet versin.
Eğer ben İslam'ın düşmanı isem Allah benim belâmı versin yok değilsem sizin belânızı versin. Gerçekse bile nedir? Duyulmasından korkunuz mu var ? Yok dili geçmiş zaman yok mişli geçmiş zaman. Kaynakların atv, milliyet, sabah, takvim mi olması gerekiyor. Diyanet ne yapıyor ki, gereğini yapmış diyanetin nesi var ki, ne yapmış. Kokuşmuş düzende diyanet bile nasibini almış bunu herkes biliyor. Haberi paylaşınca zorunuza gidiyor ben sağ görüşlüyüm sizin gibi at gözlüğü takmıyorum. Allah size Hidayet versin de herkesi birbirine karıştırmayın. Size cevap vermek bile midemi bulandırıyor.