Şöyle bir hikaye anlatayım hacım.Sene 2018 o zamanlar Kahve Dünyasında baristayım üni tercihlerinde şehirden uzaklaşmak için düzce elek-elekt müh yazdım tuttu ve gittim 6 ay kaldım pandemi de döndüm.O süreçte kendim için bir şey yapma ihtyiacı duydum bir ajans abimin yanına 1 yıl ücretsiz takıldım ve okula devam ettim o 1 yıl sonrasında kendi ajansımı kurup şu an bir video prodüksiyon firması ile ortak olarak bayraktarın işlerini çekip kurguluyorum ve satıyorum.Daha nicelerii.... Ben bunun okulunu okumadım ama en ala profesörden öte sinematografi bilgisine sahibim.ve mutluyum aynı zamanda mühendisim.Uzaktan bitirdim okumadım.Elektriğe dair hiçbişi bilmiyorum.Kendimi burada mesleki olarak geliştirdm ve tanınan,talep edilen birisi haline geldim.Mutluyum daha ötesi yok.Kendine alan bul,okuyacağın bölüm seni yansıtmayabilir.Belki cafe açıp daha farklı noktaya bile gidebilirsin.Bu yaşında ana odağın para değil gelişime yönel.Kız arkadaşın muhtemelen seni terk edecek.Çok sahit oldıum ve aynısını yaşadım.Ondan sonraki süreçte evleneceğin insanla karşılaşacaksın.1 Ay sonra evleniyorum,o da denendi