Merhaba arkadaşlar aktif olarak çalıştığım işyerinden ayrılmak zorunda kaldım freelancher olarak çalışmaya devam edeceğim. Lütfen iş verenler piyasayı öldürmeden ağır işler yükleyip 3 5 kuruş teklif edeceklerin uzak durmasını istiyorum. Uzun vadeli çalışmak istiyorum. Ve sizlere biraz kendimden bahsedeyim;
İsmim Mitatcan, 23 Yaşındayım yaklaşık olarak 7 8 senedir internet işleri ile ilgileniyorum. Birçok kendi projem oldu batırdım bazılarında kazançlar elde ettim ama hep proje oluşturma ilerletme düşüncesindeyim. Disiplinli ve sürekli olarak kendimi geliştirmekteyim. Disiplinden kastım hiçbir kendime verdiğim görevi bu zamana kadar ertelemedim örnek vericek olursam sabah 5 de soğuk duş, farklı bir dil öğrenme, dünden hazırladığım işle alakalı görevleri yapma gibi. Yani çalışmayı severim ve bunları bir düzen içinde yaparım bu sebeple hiçbir işi aksatmadan tamamlarım.
Sizlere sunabileceklerim şunlardır;
Diksiyonum düzgün: kendimi ve işimi net bir şekilde anlatabilirim sesli çağrılarınıza veya toplantılarınıza ben katılabilirim.
Proje ve Kriz yönetimi: Daha önce tatil firmasında ekip yöneticiliği yaptım. Ve kendi ekibim sesli satışlarda her zaman ayın çok satanlarıydı.
Yazılım ve Kodlama: Html, css, Pyhton dillerinde uzmanım fakat yapay zekadanda destek alarak yapamadığım websitesi ve bot yok diyebilirim.
Grafik Tasarım: Canvayı profesyonel kullanabiliyorum, Hazır tasarımlar dahil kendi tasarımlarımıda oluşturabilirim.
Analitik Zeka: Sizinde takıldığınız noktalarda sizlere çözümler sunabilirim, övünmek gibi olmasın her sorunu çözmüşümdür. Fazla gelişim kitabı okumam sayesinde konu ile sürekli bağlantılar kurarım.
Şuanlık bunlar aklıma geldi, bunların dışında bir çok alanda tecrübemde oldu. Eğerki gerçekten bilmediğim bir konu olursa bir kere göstermeniz yetecektir.
İletişim için
WhatsApp