Caty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Razer'a para verilmez. Çünkü Razer daha iyi performans için değil, tamamen gösteriş içindir.
SteelSeries performans konusunda Razer'dan çok ileride.
Her iki marka da Logitech ile başa edemez. Bu nedenle, klavye Logitech. Çünkü daha mekanik alt yapı gerekiyor. Mouse'da daha gösteriş bakabilirsiniz. Klavye'de bakacağınız çok fazla şey var ve hepsi performansa etki ediyor.

Logitech burada Gold Standard. Yanına seçeceğiniz Mouse, tamamen tercih meselesi. İnsan beyninin bu mouselar arasındaki teknik farkı kolay kolay ayırt edebileceğini düşünmüyorum. Teknik olarak çok yakınlar. Ancak, fonksiyon tuşları bakımından etki seviyesi çok yüksek. Ayrıca, biz görsel önemli değil desek bile, görselden etkilenerek bir ürüne sempati duyarız. Haliyle, daha kötü ürüne daha iyi performans sergiliyor deme şansımız da yüksek.
Yeni oyuncu bilgisayarı topladım o yüzden hemen almak yerine araştırarak almayı tercih ediyorum ilk başta kulaklık için de razer düşündüm sonra yazılım sorunları varmış ondan sonra steelseries aldım memnunum bu markaya olan zaafım oradan başladı sanırım. Klavye ve mouse bakarken de Logitech görmezden geldiğim bir marka idi ancak klavyeleri de görsel olarak hoşuma gitti bir kaçını inceleme olarak izleyeceğim