fatihbey00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten çok güzeller ancak gereksiz olarak bir tık pahalı diye düşünüyorum bu kadar fark yaratabilecek ürünler mi yoksa daha düşük fiyata aynı performansa yakın ürünler bulunabilir mi çünkü ben 2 parça ürüne toplam 10k harcamayı göze aldım fakat burada bazı ürünler tek başına 10k yı geçiyor Logitech önceden gözümde çok iyi bir markaydı ancak artık daha ulaşılabilir markalar veya daha konfor - iyi markalar olduğu düşüncesine kapıldım ne kadar doğru bilmiyorum bir yandan yapay zeka dan da destek alarak soruyorum

SteelSeries Aerox 9 Wireless
Logitech G502 X PLUS

Listeme aldım incelemeleri izleyeceğim
Klavye konusunda ise bu klavyeler bence fazla pahalı o kadar para verilmez diye düşünüyorum
Razer'a para verilmez. Çünkü Razer daha iyi performans için değil, tamamen gösteriş içindir.
SteelSeries performans konusunda Razer'dan çok ileride.
Her iki marka da Logitech ile başa edemez. Bu nedenle, klavye Logitech. Çünkü daha mekanik alt yapı gerekiyor. Mouse'da daha gösteriş bakabilirsiniz. Klavye'de bakacağınız çok fazla şey var ve hepsi performansa etki ediyor.

Logitech burada Gold Standard. Yanına seçeceğiniz Mouse, tamamen tercih meselesi. İnsan beyninin bu mouselar arasındaki teknik farkı kolay kolay ayırt edebileceğini düşünmüyorum. Teknik olarak çok yakınlar. Ancak, fonksiyon tuşları bakımından etki seviyesi çok yüksek. Ayrıca, biz görsel önemli değil desek bile, görselden etkilenerek bir ürüne sempati duyarız. Haliyle, daha kötü ürüne daha iyi performans sergiliyor deme şansımız da yüksek.