Hocam sizin dinden soğumaya bahane arayışınız var demek ki. Ya bi insan dinden neden soğur dinin ne suçu var?
Bunca parayı kötüye kullanan adam var ama paradan soğumuyorsunuz.
Bunca kötü doktor var ama hasta olunca doktordan gitmeye çekinmiyorsunuz.
Din bu siyasi sebeplerden yada insanların kötü olmasından dolayı nasıl soğuyabilir insan? Neden ben daha güzel müslüman olup insanlara örnek bir müslüman olayım demek yok mesela?
Ben böyle düşünen insanların zaten dinle alakası olmayıp bahane olarakta bu insanları öne sürüp vicdanını rahatlatmaya çalıştığını düşünüyorum
Çok yanlış düşünüyorsun. İlk önce şunu bir kendine sor. Dindar bir hükumet yönetiminde bu kadar ateist ve deist neden oluştu.
Din teröristlerine neden bu ihanet işleri çıkıpda aloooooo nereden uyduruyorsun bunları Kuran'da olmayan ayetler hadisler havalarda uçuşuyor. Azraili döven mi dersin Allah'in verdiği emri dinleme al depremi doğuya götür mu dersin. Binlerce böyle din terörist ti hocalalara yol ver. Bağcılar arizona kertenkelelerine de selam olsun buradan.
Sen bunları sal çayıra sonra diamond Tema denen ağzı laf kişilere adam akıllı cevap verme.
Sonra ben vicdanımı rahatlatmak için dini kotuleyen kişi durumuna düşüyorum gözünüzde.
Bugün taze haber. Avusturya diyanet işleri sorumluları toplanan bağışlarla e.kort ile din sohbeti muhabbeti yapmışlar. Gelde dellenme