Vermeden alamazsınız. 80m verir Osimeni alırsın:

Özel forma satışı var şu anda 10.000 TL. Ortalama 250 euro. Galatasaray bu formayı en az 50.000 adet satmaz mı? Galatasaraylı işadamlarına vs 100 er adet kaldırırlar, taraftarı saymıyorum bile. İmza töreni olacak stadta biletler paralı kombinesi olanlara bile. 52.000 bilet, bilet ortalaması yaklaşık 10.000 TL.Stadın dışında store kurulacak VS. Kaldı ki bu adam ölmez ise Allah korusun, ölüsü 30 milyon etmez mi? Daha bunun üstüne borsası, yapılan bedava Galatasaray reklamları, Youtube gelirleri vs.

BBen Galatasaraylıyım oğlumun adı Aslan. Ama çıta yükseltmez isen ancak yerinde sayar mucize beklersin. Bilmem kaç yıl oldu, Avrupa da Türkiyede herhangi bir altyapıdan çıkıp ünlü olan kaç kişi var? Maalesef 2 tane Arda. Hepsi bu. Demekki olmuyor, beceremiyoruz altyapıyı. O zaman Alex alacaksın, Hagi alacaksın acaba tutar mı diyeceksin. Sneijder alacaksın, anelka alacaksın,osimen alacaksın VS. Kulüpler taraftar gibi yönetilmez, kurumsal yapılardır. Ama Galatasaray'ı ayrı tutacaksın. Galatasarayı taraftar yönetir. En ufak başarısızlıkta efsanesi Fatih Terimi gönderir, teknik direktörü Lemina gerekmiyor derken 1 hafta sonra o takıma Leminayı aldırır. 100m maliyetle Osimeni alın biz karşılarız der.

Uzun lafın kısası, her taraftar kendi takımına baksın. Biz mutluyuz. Ben neden Fenerbahçe transferini konuşayım, gider başarısız ise başkanımı kovarım. Ben niye Orkun transferini konuşayım, gider 2 futbolcu ile bir takım toplanmaz, bu teknik direktör ile Beşiktaş bir yere varamaz der takımımı yapılandırmaya bakarım.

Hadi iyi seyirler