18 Yaşımda 9 yıl beraber yaşacağım birine aşık oldum. 5 sene sonra oturduğum şehirden taşınanca, ara ara kısa bulaşmalar ile 2 sene sabredebildik ve artık özlemden ve benim büyük hatalarımdan dolayı tartışmalar başladı. 7. senenin ortalarında kız arkaddaşım benden ayrıldı. 7 8 ay boyunca oda bende piskolojik sıkıntılar geçirdik ve benim uzun uğraşlarım ile isteğimle tekrar barıştık. 3 ay devam edebildik. Benim yaptığım hatalar ile benimle devam edebilmesi zor geldi. Sonra 3 4 ay daha soğuk konuşmalardan sonra tekrar ikna ettim ve barıştık. Yanına gittim sorunlarımızı konuşurken çaresiz olunca ikimizde sarıldık ddakikalarca ağladık. Evime geldikten sonra tekrar 2 ay çabaladım düzelelim eskisi gibi olalım diye ama biz çoktan bitmiştik. 3 gun önce gece ciddi ciddi herşeyi konuştuk ve bitirdik.
Bende oda birbirimizi çok seviyoruz ama başaramıyoruz. 3 sene önce hayatıma ne olduysa kazanç elde ettiğim işlerimi kaybettim. Kötü arkadaş çevrem olmaya başladı. Çalışmamaya başladım. Sevdiğim kızın yanında yeterince olmadım ve ona kendisini ddeğersiz hissetirdim. Umursamaz hedefsiz insan oldum.
Şimdi çok fazla canım yanmıyor, piskolojimi ve kendimi düzeltiğim için. SEVMEK ve ONUNLA BİR ÖMÜR İSTERKEN TEKRAR DÜZELEMEMEK - SEVEREK AYRILMAK HATTA ONA CANINDAN ÇOK DEĞER VERMENİN SONUNCUNUN BU OLMASI NE KADAR ACI BİRŞEYMİŞ. 1 2 AY SONRA ASKERİM. Askerden geldikten sonra işlerime köpek gibi asılıp başarılı olacağım ve kendimi tam anlamı ile düzelteceğim. Tekrar bir hayat kurmaya çalışacağım.