Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya neredeyse 2020 den beri sürekli her mevsim 1 kanalda joker gibi 1 tane mafya vari dizi var . Arkadaş yok mu komedi dizisi yok mu aksiyon komedi yok mu bilgi verdirten ya nere baksam karşımda fix 1 tane çıkıyor. Bizde neden suits gibi neden persona of interest gibi konusu farklı kendisi dikkat çeken dizi yok. Ya arkadaş neden sadece tek bir konu var ben yanılıyor muyum.
Hocam bir de "AŞK" dediğimiz, ancak abartısı olan diziler aşırı popüler de ve de insanlar ciddi ciddi bunları benimsemiş görünüyorlar, ancak bana kalırsa insanlar ciddi ciddi farklı bakış açısına sahip değil ve de olamıyorlar, kaliteli diziler görmedikleri üzere benimsiyor olabilirler gibi me geliyor, kastım bu arada diziler, aslında filmler de de aynı durum söz konusu, ancak bu durum diziler de (Gördüğüm kadarı ile..) abartılmış vaziyette, hem de çok gereksiz bir biçim de, hiç mi hiç anlamlandıramıyorum.

Bir düşüncem de, bizim yapımcılar her halde Dünya geneli dizilere ve de filmlere bir bakış atmıyorlar, fazla araştırma yapmıyorlar mı da, sürekli bu tarz dizi / filmler görüyorum, hiç anlamıyorum cidden.

Bir de Âllâh için mafya nedir, yani adam akıllı öğretici, yapıcı bilhassa daha kaliteli içerikler var iken... Neden "MAFYA" ne akla hizmet? Çocuk kitle dahil bunları seyrediyor, hemen kendilerini bu tarz bir gelişmişliğe adıyorlar adeta, şu kelimeler de popüler de "GARDAŞ, RACON vs. vs." gibi gibi, ilginç olan da ciddi ciddi hakiki yaşantının bu diziler de ki gibi olacağını zannedenler var, diyorlar : (Ben bir Racon keseyim, ben bir GARDAŞ diyip olaya kendimi üstün körü bulaştırayım, nede olsa bana bir şey olmaz..) beyler bayanlar o tarz düşünenlere bir duyurum var.. (ORASI SENARYO, KURGU, BİR YAPILANDIRMA) oldukları şey tamami ile bunlar dan ibaret, oradan cesaret alıpta, sen kurguyu hakiki yaşantına taşırsan.. Zararlı çıkanın çoğu zaman kim olacağını da görebilirsin..

Keşke her şey öyle toz pembe olsa idi, ama asla değil, hiç olmadı.