Selamlar, şu zamana kadar xiomia serilerinin hemen hemen hepsini kullandım. Bu hyperos yazılımından sonra telefonları b*k ettiler. Dayanamadım ve yıllar sonra bıraktım. Şuan infinix gt30 pro aldım. Yurt dışı fiyatı 14k. Yeni piyasaya sürüldü. İnanın şuan bu cihazı öyle sevdim öyle hergun yeni bir özelliğini öğrendim. Adamlar yapmış bu sefer hocam. En basitinde kendi telefonun özelliğinde WhatsApp arama kayıtlarını istersen kayıt alıyor. İsterseniz görüşmede hiçbir program uygulama kullanmadan ses tonunuzu karşıya 5 farklı ses tonu ile konusabiliyorsunuz. WhatsApp da silinen mesajları yine hiçbir program kullanmadan,kendi cihazinizdan görebiliyorsunuz( herkese sil mesajı).
Oyun oynayan biriyim, pubg sabit 118-120fps veriyor.
Telefonda ısınma oluyor son ayarda oynandiginda ama fanla çözülür. Genel olarak ısınma olmuyor.
Bataryasını diyecek hiçbir şey bulamıyorum 5500 batarya var günlük kullanımda aldığım ekran süresini bırakıyorum aşağıya.
Kamerada güzel yapay zeka harika işler çıkarıyor.
Bahsettiğim özelliklerden bir kaçı bu. Araştırdıkça farklı şeyler öğreniyorum. 144hz ekran yenileme de mevcut harika cihaz.