İyi akşamlar canımın içi 13 yıllık tecrübesi olan abin öğretsin sana nasıl biz kadar iyi mail açamadığını, nasıl maillerinin 10 günde çöp olduğunu falan. Sen de o yolda devam et belki bi gün başarırsın (13 senede)
Bizden kastınız ne siz çetemisiniz burda b*k mu yarıştırıyorsunuz afedersinizde
@By_ReFLeX; ile benim yazdıklarımın alakası nedir ben burda kimseyi savunmadım tamamen kendime özgü şeyler yazdım zorunuza gidiyorsa bu sizin sorununuz
Bahsettiğiniz add account methodun bir parçası hesaplar birbirileriyle ilişkili değildir. Ayrıca tahmininizde maalesef başarısızsınız bunu kanıtlayan en büyük şey method satıldı bir kaç kişiye ve konu hala kilit değil hala bir şikayet yok lütfen tahminlerinizi yazmak yerine gelin bana yazın size kanıt ile inandırayım boş laflarla değil
Kimse kimseye kardeş bile olsa bu devirde kefil olmaz bu adam oluyorsa bir bildiği vardır çünkü kefil demek o yoksa ben varım demektir.Herhangi bir sorunda onun da başı belaya girebilir bunu göze alarak kefil oluyorsa artık üstelemeyin de başarılar dileyip geçin
Hocam boşver para kazanmak isteyen akıllı insanlar aldı zaten methodu
doğru yanlış ibareyi sen belirleyemezsin dostum
Bencede
Sizin gibi de maydanoz yok

Afedersinizde sizin gibide hıyar yok
kekime mi tdk ya kimi uğraması gerektiği belli ben susuyorum
Klavye hatasını kötülemek için yazdığınız yorumdada kelime hatası yapmanız ayrı komik
(kimi uğraması)