2. bölüğe düşersen rahat edersin. yol izni olarak 1-2 gün veriyorlar katılış tarihinde öğlen tam 1-2 arası girmeye çalış. muhtemelen 2. bölüğe düşersin. Koğuşlar 10 kişilik çünkü.
40 kişilik koğuşlarda var 1. bölükte maalesef.
Ekstra olarak 2. bölüğün 4. takımı şu an güncel olarak hiç tuvalet temizlemiyor. 1. takım 1. katı 2. takım 2. katı 3. takım 3.katı yapıyor. 4. takım ise bölüğün etrafı sadece dış mıntıka. nasıl ayarlanır bilmiyorum imkansıza yakın tabi ama 4. takıma da düşersen ektra rahat edersin bence

%80 beklemekle geçecek. her şeyi çok fazla fazlasıyla bekliyorsun. Sadece beklemekle ve iştimayla geçecek. Sıcakları da göz önünde bulundurunca en çok zorlayan şey güneş oluyor beklerken, vakit hiç geçmiyor. güneş kremini almayı kesinlikle ihmal etme güçlü bi güneş kremi al. Ve şimdiki aklım olsa mutlaka yanımda götürürdüm dediğim şey; d&r'larda falan satılan kitap halinde bulmacalar var ya kesinlikle al yanına. getiren 3-5 kişi vardı ve çok mantıklıydı, vakit o kadar geçmiyor k, o kadar fazla bekliyorsun ki vakit geçirecek bir şey arıyorsun ve bulmaca tam uygun. Onun yanı sıra kartında götürebildiğin kadar fazla para götür bence ortalama (20bin) en harcamam/harcamıyorum diyen adam bile ortalama 20bin harcayarak çıktı. Dediğim gibi sıkıntıdan sürekli aburcubur ve içecek alınıyor. Bunlar dışında bi telefoncudan askercell bandrolu al tuşlu telefonun arkasına tak yoksa girişte zorunlu tutuyolar askercelli boşuna para ödeme, sivil hattını da cüzdana vs bir yere at sorun olmaz içeri girince takarsın. Bunlar dışında aklıma gelmeyen senin sorcağın bişey varsa sorabilirsin. Hayırlı tezkelereler şimdiden