hocam şikayet konularınıza denk geldim, yanlış anlamayın ama - trade silin iade sağlayayım demek bir satıcının üslubuna yakışmaz. ilk önce gereken işlemi sağlarsınız iade, telafi vs. daha sonra gereken şikayet veya trade kaldırma işlemini yaparsıız. müşteriye satın aldığı ve kullanamadığı ürünün iadesi veya telafisi için şart koşulmaz. koşulsa dahi o şekilde sunulmaz.
Merhabalar,
Yorumunuza saygı duyuyorum ancak bazı noktalarda yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum, açıklık getirmek isterim.
Öncelikle, ben hiçbir müşteriye “önce şikayetini sil, sonra işlem yapayım” gibi bir
şart koşmadım.
Ancak ortada bir iletişim süreci, çözüm niyeti ve buna rağmen açılan şikayet varsa;
çözüm sunulmadan “dolandırıcı” muamelesi görmek de hiç adil değil.
Benim söylediğim şey şudur:
“Şikayet veya - trade bırakmadan önce sorunun çözümünü bekleyelim,
eğer memnun kalınmazsa ben zaten elimden geleni yaparım.”
Bu süreçte bazı kişilere iade yapmadığım doğrudur.
Çünkü satış sayfasında iade garantisi verilmedi,
fakat buna rağmen birçok kullanıcıya iyi niyetli şekilde telafi sundum, bazılarına iade de sağladım.
Ve özellikle belirttim:
“
Sorun çözülür çözülmez fazlasıyla destek olacağım.”
Ama bir yandan çözüm için uğraşırken, diğer yandan anında - puan ve şikayet konusu açılması,
üstelik daha 12 saat geçmişken, çözüm fırsatı bile tanınmadan bu şekilde tepki verilmesi üzücü.
Burada ben bir şart sunmadım, sadece
“diyalogla ve sabırla çözelim, sonra zaten hakkınız neyse karşılığı olur” dedim.