Bazı konuları gördüm alınmazsanız benim nacizene yorumum ; Dünyada hiç kimse meseja çook uzun süre yanıt veremeyecek kadar yoğun değildir.Çok yüksek marka değerlerine sahip şirketlerin yöneticileri bile. Bir problem yaşanmış aksilik olmuş olabilir. Ama sizinde karşı tarafa "Ya işte kusura bakmayın şöyle durum var onunla uğraşıyoruz bu süreçte yanıtlarda geçikme olabilir ama üstündeyiz. Belli bir süre geçerse iade yapacağım size ve kullanamadığınız kadar ekstra ekleme yapacağım" deseniz bu kadar sorunla karşılaşmazdınız bence.

2. Olarak ben çok fazla görüyorum lafım meclisten dışarı çoğu kişi 1 çalışanı bile olmayan dahil işte çok yoğunum elemanlar yazmış personele bildireceğim. Bence bunlara gerek yok ciddi samimi olmak her zaman daha iyidir.

3. Diğer yakındığım konu üstünüze alınmayın lütfen çok kez görüyorum dijital satılan ürünler işte wp lisansdır odur budur gibi ürünlerde bir problem çıkınca hemen dijital teslim ürün iade yok vesayre gibi kalıplara giriliyor. Bu okadar suistimale açıkki bence size söylemiyorum ama satıcılar çok kullanmaya çalışıyor bunu.

Benim ticaret mentalitemde eğer bir ürün bozuksa yada kullanım süresinde bir problem olduysa bunu değiştirmek yada iade etmek gerekir ve müşteriylede ilgilenmek.