alay37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle teşekkür ederim hocam bu şekilde eğer basit çözülecek bir şey değilse uygun ücretli yardımcı oluyorsanız hizmet almak isterim
Tam yolu kapattığınız için ne yazık ki net durum tespit edilebilmiyor ama ben size genel çerçevede bilgilendirmeye çalışayım.
Yönlendirme içeren sayfalar, Google'da listelenemez. İlgili linklere tıkladığınızda bir yönlendirme oluyor mu? Eğer oluyorsa, doğru yere mi yönlendiriliyor? Sitenizin ana yapısı www olmadan (site.com) çalışıyorsa, www.site.com üzerinden gelen trafiğin de düzgün şekilde site.com adresine yönlendirilmesi gerek.

Ayrıca, site içinde www. şeklinde verilen iç linkler varsa, botlar bu yönlendirmeli link nedeniyle ilgili alana yine not düşer. Bunlar bir hata değildir fakat tarama bütçesinin daha verimli kullanılabilmesi açısından gereksiz yönlendirmelerden kaçınmak faydalıdır.

Search Console bilgilendirmeleri kaldırma ve ya buna yönelik bir hizmetim bulunmuyor. Ancak bu durumu, İç SEO hizmetim kapsar . Site genelinde yapılacak analizle birlikte sorun teşkil eden hataları düzelterek iyileştirebiliriz. Search Console'da o bilgilendirmeler (ve ya hatalar) geçmiş taramalara dayanarak gözükmeye devam edebilir.