Yanlış yaptığın şeyleri söyleyin. Birincisi veresiye iş alıyorsun iş çatlıyor.

Net yazicam kusura bakma istersen silebilirim yorumu ama çalıştığın birisi sürekli bana geliyor fikir alıyor. Bende net olarak doğruyu söylüyorum.

Adama diyorsunki tamam yarışı sonra olur siteyi hazırlarım kazanmaya baslarsin sunucuyu sonra devrederim. Fakat sen ödeme almadan siteyi bitirmek istemiyorsun çünkü hala bitmemiş sitesi ve adam kazanmaya baslamamis ve doğal olarak sana ödeme yapamıyor. Adam parasız bir işe girmeye çalışmış sana teklifte bulunmuş verdiğin vaatlere göre oda dusunmusturki kabul ederse zaten ödeme gününe kadar parası çıkar öderim yani o bir işe girmiş önden biraz çöpe atarak sende onaylamissin ama sen siteyi bitirmek yerine ödemenin tamamlanmasını bekliyorsun ama ilk verdiğin soz site biter sunicu bende kalır iş yapmaya başlarsın ve ödeme tam gelince siteyi yani dosyalarını teslim ederim demişsin ama sen buna uymayinca ne adam kazanıp sana ödeme çıkabiliyor nede sen paranı anlamıyorsun. Yani ikinizde zorda kalıyorsunuz.

Burda yapman gereken şuydu söz verdigin gibi adamın sitesini bitirecektin, ve sen adam hakkında şikayet atacaktin şimdi biriniz diyorsunuz ödeme yapması diğeri diyor site hazır değil kazanamiyorum nasıl ödeyeyim oda haklı ya ilk başta sonra ödemeyi kabul etmeyeceksin, yada teslim edip alacaklı olacaksın. Şikayet konusuna bakıyorum modlar yonetememis bile adamın parası çöp oldu senin emeginde çöp oldu. Burada hata yapıyorsun para geliversin diye kabul etme sonra ödemeyi çünkü buradaki çoğu insan yatirimsiz kazanmaya çalışan insan, aynı adam bana görev danışmanlığında geldi malesef hocam ben sana bilgiyi aktardiktan sonra sen bana ödeme yapmazsan bir anlamı kalmıyor dedim sonra seni bulmuş. Ayrıca bir wordpres temaya istediğin ücreti biliyorum az çok, yanında bir eğitim vermiyorsan fiyatın çok abartılı kazanacağı belli bile değil adamın senin yapman gereken de orada Wordpress temasini aldığın yerden dürüstçe fiyatını belirleyip onu kesip gerisini teslim etmek yada sunucu zaten sende anlık silebilirsin ödeme yapmazsa, danışmanlık veriyorsun sanal pos kurmayı bankaya Çek diyorsun diger siteler nasıl becerdi onaylatmayi sen bunu onaylatamiyorsan niye danışmanlık veriyorsun. Biraz yanlış anlaşılabilir mesajım kesinlikle artniyetli değildir hatalarını sormuşsun söylüyorum ve dost acı soyle bunu böyle düşün istersen mesajımı silebilirim sen sordun diye yazıyorum. Yani çalışma şeklin yanlış, ayrıca YouTube kanalına gelecek olursa 15 boş kanal bile kaç para yapıyor kurtarmaya ak bir işe, maliyetine, risklerine bakmadan o şekilde bir fiyat verip bu şekilde kendini uzuyorsun, kazanmak isteyen adam ticarette 15-20 bin zaten çöpe atar sana gelenler tabiri caizse kurnaz insanlar başkasının emeğini hiçe sayıp para kazanmaya çalışanlar ve sende bunları onaylamış oluyorsun, teklifi kabul ederek yada düşük fiyat vererek

Dediğim gibi kusura bakma sadece dost acı söyler diye düşün istersen silebilirim yorumumu. İyi forumlar.