RizeLy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2023 ağustos ayında yaptım
Duş problemi yıllardır var, soğuk su ile duş alıyorsun eğer sıcak su ile duş almak istiyorsan akşam 5 bitiş iştimasından sonra hemen duşa girersen soğuk su olacaktır 1 saat sonrasında komutanlar duş alacağı vakit sıcak su geliyor
Beraber koğuş arkadaşlarınız ile su stoğu yapın dolaplarınıza su problemi olacaktır çok kalabalık bir yer olduğundan geldiği gibi bitiyor

Hasteneye sevk almak için bi doktor seçilecek ona bildiriyorsun ona sıcaktan dolayı başım çok dönüyor kalbim çok hızlı atıyor de revire yollicak revir de direk hastaneye sevk ediyor bu şekilde bir kaç kez dışarı kaçabilirsin

onun haricinde merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin
valla süpersin hocam, teşekkür ederim bilgiler için 28 gündür kaçmaya gerek yokta bakalım ☺ soğuk suyla duş alabilen birisiyim oda uyar ☺

fbdogmus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2023 Ekimde ordaydım. Standart asker malzemeleri al, kıyafet tek üst ile git çantanın yarısını boş bırak girişte giyinince kıyafetleri koyarsın. Gereksiz üst baş alma sakın. Ekimde bile sıcaktı Ağustosu hiç düşünemiyorum. Genel olarak bedelli de zorlu yerlerden birisi Isparta. Spor yok ama temel eğitim ve yürüyüşe önem veriliyor.
Teşekkür ederim bilgiler için hocam sağol, dediklerini uygulayacağım evet sıcağa pek dayanabilen birisi değilim kafadan şarıl şarıl terliyorum bakalım inşallah sabrı öğreneceğiz. ☺

sercankaraahmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 gün önce döndüm yarın detaylı yazayım
Teşekkür ederim hocam, sabırsızlıkla bekliyorum senden de ☺