Geçenlerde aynı sebepten ötürü bir müşterimle problem yaşadık. Youtube saat atımı yapıyordum, şans işte Youtube güncellemesine denk geldi. Bundan önce yaptığım atımlarda hiçbir sorun yaşamadık, arkadaşa atım yaparken bir de gördük ki Youtube izlenmeleri siliyor. Neyse, arkadaş iade istedi, hakkıdır. Bende de kuruş nakit yok. Anlattım durumu, sağ olsun anlayışla karşıladı. Ana sağlayıcıya ilettim durumu, onlar da sağ olsun anlayışla karşılayıp iade geçtiler. Ben de dönüp arkadaşa iade geçtim. Arada geçen süre 10 gün vardır, yoktur. Önemli olan karşılıklı anlayış. Sonuçta hizmeti veren benim ancak bu benim elimde olan bir durum değil.
Sözün özü; karşılıklı anlayış içerisine girdiğimiz zaman sorun kalmıyor. Kiminin acelesi vardır mağdur olmuştur, o an farklı şeyler yapıp müşterinin mağduriyetini gidermek gerekiyor. Burada haklı/haksız tartışmasına girilmesi başlı başına saçmalık zaten.
Hocam zaten kendisi süre verdi sağolsun. Hakkını yiyemem. Küçük rakam olmadığı için hızlı bir şekilde ödeme yapamadım sadece. Ödeme yaptım tabii ki ama gecikti süre. Olabiliyor önemli olan hak yememek. Sadece aldığım parayı yiyip içmediğimi bilmesini istiyorum o kadar. İşe yatırdım yani mailler satın aldım videolar çektim.