cinematrnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazen olmaz, bazı işlerde ne kadar iyi de olsan para da kazansan, senin dışında gelişen olaylardan dolayı o iş olmaz. (youtube videoları silmesi gibi ),
olmadığını gördüğün ilk an aldığın parayı iade edip başka biriyle çalışmasını sağlayabilirdin. karşılıklı iyi niyetle başlayıp sonrasında müşterinin geçen zamandan dolayı hak kaybı yaşaması senin yaptığın emeğinin o kadar sürede youtube tarafından hiç olması ve zamanının gitmesi biraz aranızdaki durum iyiniyet samimiyetin ötesine geçmiş görünmekte.

iki tarafa da geçmiş olsun yaşanmaması gereken bir durum yaşanmış elinizde olmayan durumlarla ilgili. sadece o işi yaparken insanlara yaşanacak sorunları ve ötesinide baştan konuşmanız daha iyi olacaktır. hem sizi korur hem karşı tarafı. herkes sınırını mesafesini ve alınan bütçeyi değerlendirmek için acele etmemeyi bilir.

önceden iş yapıp sonradan dedikodunu yapan kişi için ise diyeceğim, sen insanlara iyi niyetle yaklaşırsın o yarın senin kuyunu kazmak için fırsat kollar.
Tek sıkıntımda buydu hocam. Keşke iade etseydim. Daha sonra para kayıpları oldu bende. Aslında Bana 15.000 tl değil 22.000 tl yi geçik zarar oluşturdu. Azç ok biliyorsunuz youtube elimizde olmuyor bazı durumlar. Bazı müşterilerimi bunu belirtiyorum. Yaşanabilir yani elimde olmayan şeyler bunlar. Ama iadenizi yaparım merak etmeyin diyorum. Bitiremediğim hizmetin parasını almanın bir anlamı yok. Kanalları almıyorlar bir şey yapmıyorlar. Fakat beni zor duruma düşüren saatler için ek para ödemem oldu. Sağlık olsun,ben hak aramıyorum zaten. Sadece bu durumu yönetemiyorum şuanda. Psikolojik olarak. Diğer arkadaş zaten onu saymıyorum bile. Kendisi kendini gözümde belli etti zaten.