Arkadaşlar merhaba,hakkımda bir konu açılmış kim açmış yada konu linki vb iletmiyorum. Yorumları okudum bazı yorum atan arkadaşlar da benim eski ticaret yaptığım kişilerdir.
Şimdi sorum şu. Ben bu arkadaş ile ticaret yaptım. Bir ürün için anlaştık. Parasını aldım. İşlemlerine başladım. İlk 30 gün işlemlerine başladım. Bu hizmet youtube hizmetiydi. İlk 30 günde biraz silinmeler yaşandı. Dedim ki bu ay olmadı iade edeyim mi devam edeyim mi ? Devam et bana para değil kanal gerekiyor. 10 adet 4000 saat 1000 aboneli kanallar olacaktı bu işlemlerde. Tamam dedim. Çünkü arkadaş neden kanalları istiyor. Bana verilen para 15.000 Tl Bu hizmetin sonunda arkadaş 35,000 Tl ile 45,000 Tl arasında bir kazanç sağlayabilecekti. Bunun garantisi yok tabii ki satabildiği kadar. Sonra 2. ayda o aralar tam olarak güncellemelerden kaynaklı silinmeler yaşandı tekrardan bakın hocam böyle böyle. Bir şekilde halledelim para lazım hocam denildi. Ben tekrardan para vererek kendi işlemlerinde silinme yaşandığı için panellerden saat hizmeti almaya başladım. Bunlarda bana ağır gelmeye başladığı için zarar etmeye başladığım için bakın iade edeyim en iyisi dedim. Oda bunu kabul etti. Ben en yakın maaşımı aldığımda yarısını daha sonra yarısını gönderecebileceğimi beliirttim. Kendisi bunu kabul etti. Tabii bu süreç 120 gün oldu. Ancak 1 adet 4000 saat 1000 abonesi dolu kanalım vardı elimde. Bu anlaştığımız ve kişiye açtığım kanallardan farklı. Dedim istiyorsan bunu size vereyim. bu tabii ki işlemlerden yani saatlerden düşmeden belirtmiştim. Borçları olduğu için en azından eliniz rahatlar 1750 tl al hocam dedim. Ama bekleyin video ekleyeceğim farklı ondan sonra başvurun lütfen dedim. Bilgileri ilettiğim gibi başvurdu ve red geldi tabii ki. Yani aslında ben elimden geleni yapmıştım. Her neyse, 120 gün denilen süreç tamamen bu şekilde ilerlemişti. Şuanda hakkımda konu açıyor,ve 120 gün paramı çalılştırdı diyor. Anlam veremiyorum bu konuya gerçekten.
Aynı zamanda diğer bir arkadaş var site açmıştım kendisine gerçekten anlamsız bir şekilde bir de oraya yorum yazmış. Bu arkadaşla shorts kanal için anlaşmıştık. Olmazsa tutmazsa iade edeceğimi belirttim. Aynı zamanda kendisiyle birlikte 5 kişiyle daha anlaşmıştım. Tutmadı ve hepsine iadesini geçtim. Bu arkadaşlada ailesel sorunları olduğu için epin teklifinde bulunmuştum daha sonrada kabul etmişti. Haziranda sitesi açık olmasına rağmen üzerime oynuyor kendisi. Bu arkadaş ile bir de youtube konusunda dost olmuştuk geceleri 1-2 saat konuşup destek oluyordum birde.
Yani ben şimdi gerçekten ne yapmam gerekiyor arkadaşlar yani. Bu psikolojiyi bir türlü yönetemiyorum. Haksızmıyım ? Haklımıyım ? Haklı yada haksızda aramıyorum. Sadece konuyu yeni gördüm ve konu biraz garibime gitti. Benim anlamıdığım olay gerçekten insanları lekelemek bu kadar kolay mı ? Ben o kadar toleranslı işlemler yapıyorum. Kimseye ne şikayet açıyorum ne tradier geçiyorum. Artık son zamanlarda bu durumlardan dolayı bıktım ve bende açmaya başladım. Yani gece gece gerçekten uykularım kaçtı. Olmayınca zaten herkese iadesini ediyorum. Sorun yaşamamak adına hatta bir kaç kere telefonumu satıp ödemişliğim var. Mağduriyet yaşatmamak adına. Ya ben ticaret yapamıyorum bunu kaldıramıyorum yada farklı bir şey gerçekten uykularımı kaçıran bir konu oldu.
Herkesten özür diliyorum bu tarz bir konu yazdığım için.
iyi forumlar dilerim.