By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendi botumdan üretip kendisine göndermeden önce check edip gönderdiğim kelimeleri onaya düşünce tekrardan açıyormuş gibi yapıp aaa bu alınmış demek...........

ha bu arada arkadaşlar, yani 60 adette 1 tane 5 tane patlak normal aslında, çıkabilir yani. ama arkadaş asla ama asla kapanmaz dediği mail kapanmış. ne tesadüfki daha önceden alınmışmış. ve ne tesadüf ki daha önceden alınmış mail onaya düşmüş !!!!
Arkadaşlar bay refleks 2013 ten beri tüm telefonları çalıştırmış da kafasını çalıştırmamış sanki ya sen git kelepir telefonlarına 10 tane tarayıcı yükle ve gmailini aç yurtdışında da sat
ve bu arkadaş bana şey diyordu ; "google babasının oğlu gibi davranıyor" senin baban google mi de dışarıdan gmaili vurucan allah aşkına hadi bi vur ya biz de görelim
herşey kanıtlı ve sattığım insanlardan hala şikayet gelmedi onları bu konuya yönlendiricem sesin kısılsın biraz

thexeus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ee videoyu izledim adam doğru söylüyor ?
Şimdi de şey dersin;
Videoyu yeni çekti. Ben sana bi cevap sunayım o hesap kullanıcı adı alınmış dedikten sonra adam 1 tane de hesap açıyor o hesap da gerilerde gözüküyor 60 tane açtı diyorsunuz demekki doğru.
Bir sürü detay adamı kanıtlıyor ReFLeX DeLiKaNLı

Ya gerçekten yaşını başını almış insanlara laf anlatmak zor sorsan daha telefonu bilgisayara bağlayamaz gelmiş burda laf yapıyor