evet arkadaşlar kendisiyle bir iddiaya girmiştik. konu içerisinde asla ama asla kapanmaz sınırsız açım yapılan method diye bahsettiği şeyin sonucunu paylaşacağım sizinle.
1- ) 5 saatte 220-250 adet açan adam 3 saatte 100 adet açamadı. 60 da kaldı. neymiş işi çıkmış açamamış
2-) asla kapanmaz dediği maillerden 1 tanesi daha 1. saatinde patladı. ( aşağıda cc ile sabittir) neymiş önceden açılmışmış...................................
3-) açılan 60 adedin şifresini gönder diyorum. göndermiyor. alan kişi saksı niyetine saklayacak sanırım. bu işi bilmeyen arkadaşlar için mail müşterisinin sorduğu sorudan neden ilk giriş önemli onu göstereyim size ;
yani demem o ki giriş yapıldığında çöp maillerin hepsi tek tek dökülür. bundan korktuğu için şifreleri vermiyor

neymiş ne bileyim bot basmayacağını diyor. allah akıl fikir versin bot basacak olsam şimdide dışardanda basarım

yani herşeye bir bahanesi var bu ufaklığın.
4-) konuda da defalarca yazmış olmama rağmen videoya çekip gönder demiştim. sözde çekmiş, ama göndermiyor. methodu neden göstereyim diyor. sen 7 bine satıyorsun, ben sana 20 bin ödeyeceğim ama yinede video göndermiyor arkadaş.
velhasıl kelam. niyetim asla bunu yapmak değil. ancak asla ama asla kapanmaz demek için zır cahil kör cahil olmak lazım.
kendisini rencide etmemek için 2 defa yazdım ancak diklenmeye devam edince iddia gereği sonucu erkenden burdan bildiriyorum.
game over.
cebinizdeki parayı böyle vaatlerde bulunanlara kaptırmamanızı öneririm.