Hocam yanlış anlamayın ama ticaret puanlarınız genelde mail alış ve ig hesap alış-satış üzerine? Çorum'da bu metodu kime sattınız?
Dm üzerinden bilgi alımı için dönüş sağladım.
Konunuzu baltalamak gibi olmasın yanlış anlamayın.
Anlamadığım nokta şu ben günlük olarak 300-400 arası hesap açıyorum kendi metodumla. Manuel olarak sizin dediğiniz gibi ne kadar oturup açabilirsem açıyorum.
Şimdi bu taktiği 2 günlük kazancım karşılığında satmam mantıklı olmaz bence. Zaten 2 Gün uğraşsam o parayı kazanıyorum. Neden satayım ki ?
En azından 1-2 Aylık kazancım karşılığında satmam lazım ki bir mantığı olsun.
Selamlar,
Gün içerisinde örnek veriyorum 5 saate kaç adet üretilebilir?
Konuyu baltalamak için söylemiyorum kim para sürekli kazandıracak sistemi bu fiyata satsın ki kendi kullansa kat kat fazlasını çıkarır
O yüzden de biraz şüpheli geldi bana üyenliğinzde bir süre durdurulmuş ayrıca hiç açtığnız herhangi bir hesabı satmamışsınız alan kişilerde de ses yok onların yorumları ne zaman yapılacak ayrıca kanıtları bizzat görmek isterim burdaki amacımı yanlış anlamayın Eğer gerçekten bu method işe yarar ise bir çok kişi ekmek yer ama yaramaz işe forum'daki arkadaşların parasının yanmasını istemem
Galiba biraz (şüpheli) öyle oldu sanki hocam
Ancak hocam benim bunca zamandır aradığım denemediğin yol kalmayan bir methodu neden bu kadar Uygun'a satıyor ve neden kendi açmak yerine insanlara satmakla uğraşıyot ki
Çok iddaalı bir konu olmuş, kimse yazmadan ben yazıyım methodu senden 10k ya alıyorum 10k lık satış yaptığımda ortalama 1 hafta zaten 1 haftada 10k paranı atıyorum kalan her satıştan %10 sana pasif gelir veriyorum. 100 mail saatım 10 mail satış fiyatı senin oluyor. Kabul ediyorsan yeşillendir
@Delikanlilar;
Her gelen güncelleme de yöntemin de güncellenmesi gerekebiliyor. Forum içeriğine göz atarsanız, 1000 tane farklı method hepsi fixed oldu. Bu nedenle bence çok iddaalı bir konu başlığı ve içeriği olmuş. İyi satışlar dilerim.
evet arkadaşlar kendisiyle bir iddiaya girmiştik. konu içerisinde asla ama asla kapanmaz sınırsız açım yapılan method diye bahsettiği şeyin sonucunu paylaşacağım sizinle.
1- ) 5 saatte 220-250 adet açan adam 3 saatte 100 adet açamadı. 60 da kaldı. neymiş işi çıkmış açamamış
2-) asla kapanmaz dediği maillerden 1 tanesi daha 1. saatinde patladı. ( aşağıda cc ile sabittir) neymiş önceden açılmışmış...................................
3-) açılan 60 adedin şifresini gönder diyorum. göndermiyor. alan kişi saksı niyetine saklayacak sanırım. bu işi bilmeyen arkadaşlar için mail müşterisinin sorduğu sorudan neden ilk giriş önemli onu göstereyim size ;
yani demem o ki giriş yapıldığında çöp maillerin hepsi tek tek dökülür. bundan korktuğu için şifreleri vermiyor

neymiş ne bileyim bot basmayacağını diyor. allah akıl fikir versin bot basacak olsam şimdide dışardanda basarım

yani herşeye bir bahanesi var bu ufaklığın.
4-) konuda da defalarca yazmış olmama rağmen videoya çekip gönder demiştim. sözde çekmiş, ama göndermiyor. methodu neden göstereyim diyor. sen 7 bine satıyorsun, ben sana 20 bin ödeyeceğim ama yinede video göndermiyor arkadaş.
velhasıl kelam. niyetim asla bunu yapmak değil. ancak asla ama asla kapanmaz demek için zır cahil kör cahil olmak lazım.
kendisini rencide etmemek için 2 defa yazdım ancak diklenmeye devam edince iddia gereği sonucu erkenden burdan bildiriyorum.
game over.
cebinizdeki parayı böyle vaatlerde bulunanlara kaptırmamanızı öneririm.