Toplu bir cevap vereyim;

Mephobia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklı isyan gerçekten

-hetzner kullanıyorum

En iyisini yapıyorsun bu arada. Türkiye'de max 2-3 firmayla çalışılır.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Disk değil de sınırsız trafiğe takıldım ben. Kaç milyona kadar sınırsız acaba (:
O da çok ayrı bir mevzu tabii, bir anda 8 milyar insanın hadi 1 milyarı siteye girmek istedi, nolacak

reball adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asaleti korunarak kullanıyosan sınırsız demek istiyorlar hocam
Hocam hala diyorum bi anda 300GB tek dosyası koyup sunucuyu tepetaklak yapacam görecekler.

Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üzücü bir yalan ama yapacak bir şey yok.
Aslında yapacak şey var hocam, burada biz bilgiliyiz bu konuda da, eminim inanan bir sürü insan vardır.

CliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Disk sınırsız ifadesi doğal olarak bir pazarlama aracı. Inode limiti ile 1 dosya = 1 inode olduğundan, sana sınırsız disk alanı vaat ediliyor, ama en fazla X dosya (inode) barındırabilirsin.
Hocam pazarlama "yalanı" desek daha doğru olur.

PropJoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sınırsız disk, web dosyaları için geçerlidir, database, yada zip, pdf gibi dosyalar için geçerli değildir.
Tamam hocam, 300 gb bir php script yaptım diyelim, barındırmama izin verecekler mi?

AprilSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 yıldır bu sektördeyim, web hosting ve reseller hizmeti vermiyorum, bir ara bu hizmetleri vermeyi düşündüm dedim yok uğraşılmaz sanırım doğru karar vermişim.

sınırsız disk alanı olamaz mümkün değil, onun yerine daha büyük paketler sunulabilir kullanıcıya.

Hocam vallahi ömür törpüsü. Bana sınırsız deme, 50gb alan de alacağım zaten ya