By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani hala cahil cahil iddialarda bulunuyorsun. Mail açmakla ilgili Bilmediğin o kadar çok şey var ki. Şu iddia ettiğin şey bile başlı başına bu işi bilmeyen adamın iddia edeceği birsey.

3 saatte 100 adet mail açarsın sanırım bu kadar iddialı konuştuğuna göre. Bana özelden whatsappini ilet. Sana 100 adet kelime göndereceğim. 100 adet mailden hiç birisi 10 gün boyunca kapanmayacak. Tabiki senin açtığını kanıtlayan video da gerekiyor.

Kapanırsa burada yaptığın saygısızlık için benden ve diğer arkadaşlardan özür dileyeceksin. Kapanmazsa hesabına 20 bin tl gececegim.

Ben başlı başına şuan zaten full kapasite gidiyorum. Kaldı ki Türkiyeden sadece 1 müşterim var. Kalani yabancı. Senin 1 haftada çektiğin ciroyu ben 25 telefonla 1 günde çekiyorum. Senin 10 tlye satamadigin gmaili ben yurtdisina 18 tl ye satiyorum. Senin 7 bine satamadigin egitimi ben 25 bin tlye satiyorum. Bunları söylediğim için özür dilerim ama bu şekilde saygısızlık yapmayacaktın. Dediğim gibi ben ilk başta hataya düşme diye uyarı amaçlı yazdım. Sonuç olarak sen kaşındın.

İddia Kabul eee daha neyi uzatıyorsunuz cahil mahil diyerek gel de icraate dökelim işi