İLETİŞİM:
https://wa.me/905320635464
🎓
EĞİTİM & KURS ODAKLI ALAN ADLARI
🔹
sertifikall (.com / .com.tr / .tr) Slogan:Tüm Sertifikalar, Tek Platformda! Proje Fikri: Online kurslar, sınavlar ve dijital sertifikasyon sistemi.
Hedef Kitle: Eğitim girişimcileri, üniversiteler, e-kurs platformları.
🔹
kriptoakademi (.com) Slogan:Kriptoyu Öğren, Geleceğe Yön Ver. Proje Fikri: Kripto para ve blockchain eğitimleri veren bir içerik veya video platformu.
Hedef Kitle: Web3 girişimcileri, yatırımcılar, online eğitimciler.
🔹
figmaster (.tr) Slogan:Figmanın Ustaları Burada! Proje Fikri: Figma için rehber, bileşen kütüphanesi, topluluk ve eğitim platformu.
Hedef Kitle: UI/UX eğitmenleri, tasarımcılar, eğitim girişimleri.
----
💻
YAZILIM, TEKNOLOJİ VE TASARIM ALAN ADLARI
🔹
uiux (.tr) Slogan:Arayüz ve Deneyimin Yeni Evi Proje Fikri: UI/UX blogu, portföy sunumu, topluluk ya da eğitim sitesi.
Hedef Kitle: Tasarımcılar, ürün yöneticileri, ajanslar.
🔹
designsystem (.com.tr) Slogan:Tasarım Sistemlerine Türkçe Açılım Proje Fikri: UI Kit araçları, design system rehberleri, yazılım kütüphanesi.
Hedef Kitle: Ajanslar, frontend ekipleri, tasarımcılar.
🔹
gradient (.com.tr) Slogan:Tasarımın Geçiş Noktası Proje Fikri: UI araçları, renk paletleri, yaratıcı ajans sitesi.
Hedef Kitle: Tasarımcılar, kreatif stüdyolar.
🔹
front-end (.com.tr) Slogan:Arayüz Geliştirmenin Merkezi Proje Fikri: Kodlama eğitimleri, frontend geliştirici topluluğu, blog.
Hedef Kitle: Yazılımcılar, bootcamp girişimleri, ajanslar.
🔹
back-end (.com.tr) Slogan:Kodun Arkasındaki Güç Proje Fikri: Backend yazılımcılara özel içerikler, eğitim, iş platformu.
Hedef Kitle: Yazılımcılar, firmalar, eğitim kuruluşları.
---
🧠
KÜLTÜR, SANAT & KİŞİSEL GELİŞİM ALAN ADLARI
🔹
kemankursu (.com) Slogan:Keman Öğrenmenin Online Yolu Proje Fikri: Çocuklara veya yetişkinlere özel keman ders platformu.
Hedef Kitle: Müzik eğitmenleri, kurs merkezleri.
🔹
piyes (.net) Slogan:Tiyatro Sevenler İçin Dijital Sahne Proje Fikri: Oyun arşivi, sahne metinleri, oyuncu topluluğu.
Hedef Kitle: Tiyatrocular, drama öğretmenleri.
🔹
feyiz (.net) Slogan:Ruhsal Derinliğe Açılan Kapı Proje Fikri: Dini/felsefi içerikler, kişisel gelişim blogu.
Hedef Kitle: İçerik üreticileri, maneviyat odaklı girişimler.
---
🧬
NİŞ VE TOPLULUK ODAKLI ALAN ADLARI
🔹
mangahane (.com) Slogan:Türkiyenin Manga Evreni Proje Fikri: Manga okuma, çeviri, yorum platformu.
Hedef Kitle: Gençler, çizgi roman severler, içerik üreticileri.
🔹
ustahane (.com) Slogan:Ustaların Dijital Atölyesi Proje Fikri: Hizmet ilanları, zanaatkâr platformu, video içerikler.
Hedef Kitle: Marangozlar, ustalar, hizmet sağlayıcılar.
🔹
kriptoforum (.net) Slogan:Kripto Yatırımcılarının Buluşma Noktası Proje Fikri: Kripto tartışma forumu, analiz ve haber platformu.
Hedef Kitle: Yatırımcılar, meraklılar, içerik yazarları.
---
🤖
GENÇLİK, MİZAH & DİJİTAL KÜLTÜR ALAN ADLARI
🔹
moruk (.net) Slogan:Sokak Mizahı Burada! Proje Fikri: Mizah, blog, YouTube kanalı ya da podcast markası.
Hedef Kitle: Genç içerik üreticileri, mizah yazarları.
🔹
katir (.net) Slogan:İnadına Dayanıklılık! Proje Fikri: Sert mizah, eski forum kültürü veya nostaljik blog.
Hedef Kitle: Alternatif içerik üreticileri, yerli mizah grupları.
🔹
sagopa (.net) Slogan:Rap Kültürü Arşivi Proje Fikri: Hayran sitesi, müzik arşivi, fan topluluğu.
Not: Telif yönünden dikkatli olmak gerekir.
---
🇨🇦
ULUSLARARASI & LOKAL ODAKLI ALAN ADLARI
🔹
fransiz (.ca) Slogan:Kanadada Fransızca Öğrenmek İsteyenlere Proje Fikri: Dil eğitimi, göçmen rehberi veya çeviri hizmetleri.
Hedef Kitle: Öğrenciler, göçmen adayları.
---
🕹️
OYUN & E-SPOR ALAN ADLARI
🔹
wasd (.com.tr) Slogan:Oyunun Kontrolü Sende! Proje Fikri: E-spor haberleri, ekipman incelemeleri, oyuncu topluluğu.
Hedef Kitle: Gamerlar, Twitch yayıncıları, e-ticaret girişimcileri.
----
Teklif usulü satılacaktır. Toplu alımlarda fiyat konuşulur.
Min. X.XXX TL
TR uzantılı domainlerin satışında konunun başına bu ifadeyi eklemek zorunludur:
Dikkat: "TR uzantılı domainlerin sahip bilgileri (whois) domainin kayıt tarihinden itibaren 3 yıl boyunca değiştirilememektedir."
Transfer Ücreti : Varsa alıcıya aittir.
Ödeme Yöntemi : Banka Havale, Eft
----
Liste halinde: